Corsendonk Hooge HeydeCorsendonk Hooge Heyde
Back Back Locaties

Corsendonk Hooge Heyde

 • Steenfortstraat 5
  B-2460 Kasterlee

  Tel: 0032 1455 1834

 • Corsendonk Hooge Heyde

In het kort

 • Boutique hotel
 • Rustig gelegen in het groen
 • Vlot bereikbaar nabij E34 en E313
 • Mogelijk om exclusief af te huren voor uw gezelschap
 • Modern en fris interieur

Ga naar de website

Voor smaak- en klassevolle events in het prachtige kader van een boutique hotel.

 

Geef je een feest, organiseer je een vergadering en ben je op zoek naar een nieuwe locatie? Dat kan in Corsendonk Hooge Heyde!

Corsendonk Hooge Heyde werd helemaal getransformeerd tot boutique hotel. De kamers, lobby, restaurant, feestzaal en vergaderzalen kregen al een volledige make-over. Aan de feestzaal (Zaal Butternut) en het restaurant grenst een prachtige tuin met terras, ideaal voor al jouw feesten. Het hotel is bovendien ook uitermate rustig gelegen in het groen. Neemt u de 23 hotelkamers af, heeft u het hotel bovendien exclusief voor uw gezelschap.

Onze kok serveert moderne gerechten met een eigentijdse twist. Je kan er bovendien genieten van menu’s die met de seizoenen mee veranderen.

Corsendonk Hooge Heyde is de uitgelezen locatie voor al jouw vergaderingen en smaakvolle events. Het hotel beschikt over 4 vergaderzalen, die voorzien zijn van alle nodige faciliteiten

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor o.a. bedrijfsuitjes, recepties, familiefeesten, bedrijfsfeesten babyborrels, communiefeesten, huwelijksfeesten.

Het hotel is uitermate rustig gelegen in het groen, doch centraal gelegen nabij de E34 en de E313 waardoor jouw deelnemers de locatie snel en efficiënt kunnen bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Neem contact op met Corsendonk Hooge Heyde

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Corsendonk Hooge Heyde zal z.s.m. contact met u opnemen.