Conferentiecentrum Kaap DoornConferentiecentrum Kaap Doorn
Back Back Locaties

Conferentiecentrum Kaap Doorn

 • Postweg 9
  3941 KA Doorn

  Tel: 0343 414 241

 • Conferentiecentrum Kaap Doorn

In het kort

 • Specialist in zakelijke bijeenkomsten
 • Zeer gastvriendelijk
 • Prachtige groene omgeving
 • 22 zalen en 70 hotelkamers
 • Niet voor niets winnaar Nationale Meeting Award

Ga naar de website
Kaap Doorn Conferentiecentrum is de meest gastvrije specialist in Nederland op het gebied van zakelijke bijeenkomsten. Alle faciliteiten zijn hier afgestemd op de zakelijke bezoeker. Gratis snelle (glasvezel-) WiFi en gratis apparatuur hoort daarbij. Voor één- en meerdaagse bijeenkomsten bent u hier in de beste handen. Met 21 zalen voor 2 tot 250 personen is er ook voor uw groep een geschikte ruimte te vinden.
 
Kaap Doorn beschikt over 70 comfortabele hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Om te ontspannen zijn er verschillende faciliteiten zoals sauna, zonnebank en een prachtig terrein om een boswandeling te maken. Kaap Doorn ligt midden in misschien wel de mooiste bossen van het land: de Kaapse bossen, een wandeling is dan ook van harte aan te raden.
 
Met het bezit van de Gouden Green Key en de classificatie van 4 vergaderhamers bent u verzekerd van een milieubewuste en luxe trainingslocatie. De bereikbaarheid is uitstekend en parkeergelegenheid is gratis en meer dan voldoende. Kaap Doorn is de laatste jaren vele malen in de prijzen gevallen als vergader- en meetinglocatie. 
 
U bent van harte uitgenodigd om de persoonlijke gastvrijheid zelf te komen ervaren. 

Neem contact op met Conferentiecentrum Kaap Doorn

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Conferentiecentrum Kaap Doorn zal z.s.m. contact met u opnemen.