BataviawerfBataviawerf
Back Back Locaties

Bataviawerf

  • Oostvaardersdijk 01-09
    8243 PB Lelystad

    Tel: 0320 261 409

  • Bataviawerf
Ga naar de website
Uw evenement of bijeenkomst in de inspirerende sfeer van de Gouden Eeuw, de hoogtijdagen van de Nederlandse handel en scheepvaart. Dat kan op de Bataviawerf!
 
De Bataviawerf leent zich het gehele jaar door uitstekend als locatie voor meetings, events, borrels, bbq’s en meer. Het ruime buitenterrein kan met kampvuren, picknicktafels en overkappingen volledig naar uw wens worden ingericht, van intiem naar groots. We verzorgen graag passend in het thema de culinaire invulling van uw bijeenkomst. Omringd door ambachtelijk vakmanschap is de Bataviawerf een originele locatie voor een variëteit aan evenementen.

Ook de eyecatcher van de Bataviawerf, VOC-schip de Batavia, kan ingezet worden. De Grote Kajuit van de Batavia is een prachtige ruimte die vraagt om een diner op niveau met directie of relaties. En wat denkt u van een sfeervolle borrel op de steiger met uitzicht over het Markermeer?

De Bataviawerf beschikt over meerdere zalen in de authentieke sfeer van de werf, elk met haar eigen charme en functionaliteit. In alle zalen is gratis wifi beschikbaar.

De Bataviawerf is centraal in Nederland gelegen en goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en natuurlijk per boot.

Wij heten u van harte welkom op onze bijzondere locatie met inspirerende geschiedenis.

Neem contact op met Bataviawerf

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Bataviawerf zal z.s.m. contact met u opnemen.