Batavialand Batavialand
Back Back Locaties

Batavialand

  • Oostvaardersdijk 01-09
    8243 PB Lelystad

    Tel: 0320 261 409

  •  Batavialand

Ga naar de website

Batavialand in Lelystad is te boeken als unieke locatie voor uw vergadering, (bedrijfs)evenement of bijeenkomst. Het leent zich het gehele jaar door uitstekend als locatie voor tal van meetings en festiviteiten.

Vele mogelijkheden
Met ruime buitenterreinen en verschillende bijzondere ruimtes creëren we graag een sfeervolle locatie voor uw bijeenkomst. We verzorgen ook met plezier, passend in het thema, de culinaire invulling van uw bijeenkomst.

Eyecatcher
Ook de eyecatcher van Batavialand, de reconstructie van VOC-schip de Batavia, kan ingezet worden. De Grote Kajuit van de Batavia is een prachtige ruimte die vraagt om een diner op niveau voor bijvoorbeeld de directie van uw bedrijf. En wat denkt u van een sfeervolle borrel met relaties op de steiger met uitzicht over het Markermeer? Of uw congres mooi uitgelicht in een ruimte, waar u omgeven bent door het verhaal Nederland. Het verhaal van Nederland is het verhaal van water. Water als bittere vijand, water als bron van handel en voorspoed. Organiseer uw netwerkborrel in een authentieke sfeer op de werf of in de schitterende omgeving van de Flevowand. Waar u uw relaties ontvangt in een open ruimte, waar u omringt bent met de geschiedenis van de Zuiderzee, vanaf de IJstijd tot de 21de eeuw.

Maak uw vergadering compleet met een inspirerende rondleiding of spannende activiteit. Kijk hier voor meer informatie.

Neem contact op met Batavialand

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Batavialand zal z.s.m. contact met u opnemen.