Brussaard ChauffeursdienstenBrussaard Chauffeursdiensten
Back Back Vervoer en verkeer

Brussaard Chauffeursdiensten

  • Emmaweg 2
   3603 AM Maarssen

   Tel: 088 278 7777

  • Brussaard Chauffeursdiensten

  In het kort

  • Stipt
  • Vakkundig veilig vervoer
  • Bijna 30 jaar praktijkervaring
  • Flexibel en op afroep beschikbaar
  • Van 1 -30.000 gasten

  Ga naar de website

  Het begin en het einde van elk evenement, congres of opdracht.

  Over de afgelopen jaren zijn wij betrokken geweest bij een grote diversiteit aan projecten waaronder internationale sport evenementen, mondiale politieke en diplomatieke bijeenkomsten, congressen en zakelijke evenementen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met diverse partners en instanties kan Brussaard Vervoersregie de totale regie voeren naar overheidsinstanties, politie en leveranciers, waardoor één centraal aanspreekpunt ontstaat met betrekking tot vervoer en logistiek.

  "Wat hebben de gast, de sprekers, de toeleveranciers, de hulpdiensten en omwonenden met elkaar gemeen?"

  Ze krijgen te maken met de factor tijd en logistiek wat onlosmakelijk samenhangt met het evenement. Sprekers die te laat komen, gasten die niet kunnen parkeren… hebben direct invloed op de beleving.

   Boze buren, uitstappen in een modderige plas, natregenen voor binnenkomst en files horen niet thuis bij een event.  Dit vraagt om voorbereiding, een plan en een perfecte uitvoering. Dat vraagt om regie: Brussaard Vervoersregie. 

  “Sinds 1990 zijn wij als Brussaard, specialist op het terrein van logistiek rondom evenementen.  Of het nu om 1 of 50.000 gasten gaat. We maken vooraf heldere afspraken over onze werkwijze en coördinatie, zodat de eventmanager geen omkijken meer heeft naar de logistieke vraagstukken. Dat lossen wij op in overleg met alle betrokken partijen”: aan het woord is Paul Brussaard, sinds bijna 30 jaar de drijvende kracht achter Brussaard Chauffeursdiensten en valetparking.nl. 

  We noemen het ook wel eens “De bril van Brussaard”; hoe wordt de gang van de bezoeker logistiek geregisseerd, zodat grip ontstaat op de aanrijroutes, parkeerterreinen & ontvangst? En in geval van calamiteiten, wat is dan het scenario en door wie wordt die regie dan gevoerd? Allemaal belangrijke vragen die vaak vergeten worden vooraf.

  “Niet echt vergeten”, voegt Paul Brussaard toe. “Maar meer ondergeschikt gemaakt, waardoor de uitvoering eigenlijk al bij voorbaat zou mislukken. Maar omdat het vaak goed gaat, is de urgentie vooraf niet in beeld. En daar zorgen wij als partner voor. Door onze bijna 30 jaar ervaring, bieden wij evenementorganisatoren passende oplossingen voor logistieke vraagstukken”.

  • Gasten in de watten leggen met uit en thuis service
  • Bob Chauffeurservice, zodat uw gasten weer veilig thuiskomen.
   Auto met chauffeur: uw gasten met allure ophalen.
  • Brussaard Chauffeursdiensten
  • Brussaard Chauffeursdiensten
  • Brussaard Chauffeursdiensten
  • Brussaard Chauffeursdiensten

  Wees eens concreet?

  Brussaard biedt na een goede voorbereiding en analyse functionele pendeldiensten, golfkarren met chauffeur, bob-chauffeurs, valet parking, parkeerbegeleiding, verkeersregelaars inclusief het logistieke plan, waarbij rekening wordt gehouden met alle belangen van de betrokken partijen. Dit kunnen toeleveranciers zijn, de buren, topgasten, bezoekers of het logistiek begeleiden van pers of VIPS.

   

  Brussaard, vervoer ontzorgt…

  Neem contact op met Brussaard Chauffeursdiensten

  Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Brussaard Chauffeursdiensten zal z.s.m. contact met u opnemen.