Back Back Personeel

Van de Ven Events

  • Protonenlaan 6
    5405 NE Uden

    Tel: 0413 249 373


Ga naar de website
Een professionele regie is de succesfactor voor een succesvol evenement!

Van de Ven beveiliging staat voor maximale regie op het gebied van beveiliging en evenementenbeveiliging. Hieronder verstaan we dat op basis van een structureel plan alle dienstverleners tijdens een evenement op één lijn zitten.
We zijn beveiligers in hart en nieren. Zowel onze medewerkers, als onze achtergrond ligt in de (evenementen) beveiligingsbranche.

Van de Ven Beveiliging staat voor; Flexibiliteit, Kwaliteit, Korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht voor de bestaande en nieuwe opdrachtgevers en onze eigen medewerkers.

We zijn een jong professioneel (flexibel) beveiligingsbedrijf gericht op dienstverleningsvormen zoals evenementenbeveiliging, persoonsbeveiliging, hostess diensten, chauffeursdiensten in casual kleding of in driedelig kostuum.

Van de Ven Beveiliging draagt zorg voor oplossingen op het brede terrein van veiligheid, waarbij de focus ligt op medewerker, bestaande en nieuwe opdrachtgevers en de continuïteit van onze onderneming. Van de Ven Beveiliging zorgt dat een organisator niet verder hoeft te kijken voor andere dienstverleningsvormen, dit noemen we het zg. One Stop Shopping.

Graag willen wij tijdens een eerste kennismakingsgesprek uw wensen, verwachtingen en behoeften inventariseren zodat wij u een passende dienstverlening kunnen presenteren tegen concurrerende tarieven.

Veiligheid is ons vak ! U moet zorgen voor het vermaak en de beleving van de bezoekers.
Dat is toch waar het uiteindelijk om draait?

Kijk ook op onze website voor meer informatie, http://www.vandevenbeveiliging.nl/

Neem contact op met Van de Ven Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Van de Ven Events zal z.s.m. contact met u opnemen.