Studio 21 - foto gemaakt door Nathan ReindsStudio 21 - foto gemaakt door Nathan Reinds
Back Back Locaties

Studio 21

 • Joop van den Endeplein 7
  1217 WJ Hilversum

  Tel: 0356777345

 • Studio 21

In het kort

 • Full-service venue
 • State of the art techniek
 • All-personalized
 • Central based
 • One of a kind

Ga naar de website

ENTER THE MAGIC CIRCLE

Verwonder jezelf in Studio 21. In deze ronde studio wordt de nieuwe standaard gezet in stagedesign, videocontent en lichtshows. Een high-end eventlocatie, waar collega’s elkaar beter leren kennen, vakgenoten inspiratie delen en families en vrienden een onvergetelijke avond uit beleven.

 

Waarom Studio 21?

Stap binnen in de betoverende wereld van Studio 21, waar 1500 m² aan mogelijkheden jouw evenement naar ongekende hoogten tilt. Hier smelten grootsheid en intimiteit samen in een explosie van unieke ervaringen. Laat je niet alleen omringen door ruimte, maar door een ongeëvenaarde beleving die al je zintuigen prikkelt.

In Studio 21 gaat het niet alleen om de indrukwekkende setting, maar om de onbegrensde mogelijkheden die voor je liggen. Van zakelijke bijeenkomsten tot bruisende festiviteiten; elk evenement wordt hier omgetoverd tot een meesterwerk. Dankzij state-of-the-art faciliteiten en een flexibele opstelling, wordt jouw evenement een schitterende symfonie van succes.

En als kers op de taart biedt Studio 21 niet alleen de ruimte, maar ook een volledige dienstverlening van begin tot eind. Één aanspreekpunt voor catering, techniek en entertainment. Hier wordt jouw visie werkelijkheid met een vleugje professionaliteit en een overvloed aan creativiteit.

Durf groots te dromen, want Studio 21 is de plek waar jouw evenement tot leven komt. Een plek waar elk moment een onuitwisbare indruk achterlaat. Welkom in de wereld van Studio 21, waar beleving de hoofdrol speelt en herinneringen worden geschreven in de meest levendige kleuren.

Ruimtes
Aan de Studio grenst onze ruime elegante foyer. Een sfeervolle ruimte met vele branding mogelijkheden rondom in de ruimte. De perfecte plek voor je ontvangst, break-out en naborrel. Tot slot beschikt Studio 21 over een grote backstage. Een belangrijke ruimte; de crew is de motor van een succesvolle productie! Van 12 kleedkamers, een grote artiestenfoyer tot aan een eigen productiekantoor.

Centrale ligging
Door de strategische ligging midden in Nederland op het Hilversum Mediapark is het de ideale locatie voor nationale en internationale gasten. Dichtbij de snelweg, met 1.500 parkeerplaatsen, een bushalte & treinstation voor de deur en 30 minuten rijden vanaf Schiphol maakt Studio 21 goed te bereiken vanuit alle windstreken.
Daarnaast is het Mediapark van zichzelf een bruisende locatie met al haar nieuwe ontwikkelingen. Naast de magie van alle tv-studio’s komen er ook steeds meer horecavoorzieningen, winkels en ander gezelligheid op het park.

Let’s get in touch
Om de magie van Studio 21 te voelen kun je onze locatie het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we met je zitten om al je wensen in kaart te brengen en je vrijblijvend rond te leiden. Vul uw wensen in via het informatieformulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met jullie opnemen.

Neem contact op met Studio 21

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Studio 21 zal z.s.m. contact met u opnemen.