Back Back Locaties

Studio 21

  • Sumatralaan 45 - Mediapark
    1217 GP, Hilversum

    Tel: 035 711 4234

Ga naar de website
Studio21: dé state of the art eventlocatie

Studio21 is de state of the art eventstudio van RTL Nederland. Het is één van de meest geavanceerde en volledig uitgeruste eventlocaties van Europa en staat geheel tot jouw beschikking! De studio bestaat uit verschillende ruimtes. Zo kunnen we van elk event, groot of klein, iets bijzonders maken. Congressen, productintroducties, award shows, feesten, gala’s, Studio21 biedt grenzeloos veel mogelijkheden. Alles kan en niets is te gek!

Grootste vaste LED scherm van Europa en meer
Met de meer dan 50 meter brede en bijna 5 meter hoge LED- en projectieschermen, brengen we elke sfeer die jij wenst tot leven. De studio is standaard voorzien van een hoogstaande technische infrastructuur. Van laser en een verfijnde geluids- en lichtinstallatie tot een regengordijn, we creëren in een handomdraai de meest bijzondere effecten. Bovendien is de locatie met een paar simpele ingrepen om te toveren in de look & feel van jouw bedrijf. Een event of een avond uit in Studio21 wordt een ervaring waar je nog lang met plezier op terugkijkt.

All-in prijzen
We hanteren voor de verhuur van Studio21 all-in prijzen. De locatiehuur is inclusief alle techniek en je krijgt de beschikking over een vakkundig team van technische en operationele mensen dat de locatie van A tot Z kent. Dat maakt van Studio21 een unieke locatie voor een unieke prijs.

Waarom Studio21?
- State of the art faciliteiten
- Creatieve en organisatorische inbreng van RTL Nederland
- Grootste vaste LED scherm van Europa
- Een full-service eventlocatie inclusief licht, geluid en audiovisuele faciliteiten
- Geschikt voor grote en kleine groepen
- Mogelijkheid tot uitkoop van de Dinnershow 21 On Air 
- Integratie van losse showblokken uit de Dinnershow 21 On Air
- Centraal gelegen in Hilversum, op het Mediapark
- Voldoende parkeergelegenheid
- Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer

Sjoerd van Schooten, Directeur RTL Live Entertainment: “Een eigen locatie hebben, is een rijkdom. Vooral een die zo divers en centraal gelegen is als Studio21. We kennen alle mogelijkheden en er is nog nooit een wens niet vervuld. De combinatie van een ervaren eventbureau en een toplocatie, maakt ons uniek.”

Je bent bij ons altijd welkom voor een rondleiding of brainstormsessie. We helpen je graag om van jouw event een groot succes te maken in de meest geavanceerde studio in Nederland!

Neem contact op met Studio 21

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Studio 21 zal z.s.m. contact met u opnemen.