Studio 21Studio 21
Back Back Locaties

Studio 21

  • Joop van den Endeplein 7
    1217 WJ Hilversum

    Tel: 0356777345

  • Studio 21

In het kort

  • Full-service venue
  • All-personalized
  • Central based

Ga naar de website

Televisiestudio als unieke eventlocatie
In Hilversum, het hart van de showbizz en de televisie-industrie, vind je een venue waar je als gast even onderdeel wordt van die wereld: Studio 21. Bijzonder aan Studio 21 zijn de haast eindeloze mogelijkheden. Studio 21 is zo wendbaar als de industrie zelf.

Het team van Studio 21 neemt alle zaken uit handen die jij wenst. Eén aanspreekpunt voor catering en techniek, en als je wilt ook entertainment. We hebben een eigen ballet, muzikanten, plus een eigen regisseur en producer. En een megagroot indoor led-wall met unieke mogelijkheden voor elk evenement!

Full-service venue
Studio 21 is een eventlocatie met 1.750 m² aan mogelijkheden. Wij organiseren events van creatie tot realisatie, maar ook alleen de locatie is te huur.

Voor 101 type events
Een feest om je personeel te bedanken? Een theateropstelling voor 1.400 man? Een awardshow met galadiner? Een productpresentatie? Een beurs, congres of tv-opname? Of opzoek naar een locatie voor een kleiner gezelschap? Ook dat kan in onze foyer! Het kan allemaal in Studio 21!


All-personalized
Het team van Studio 21 denkt graag mee hoe het DNA van de opdrachtgever verweven kan worden in het event. Wij hebben slimme tools om de hele venue te stijlen naar specifieke events. Van een gigascherm bij de entree en banieren in de zalen tot het logo op het dessert.

Nieuwe show, nieuwe studio met 360 graden projectiemogelijkheden

Samen met Tribe Company en 250k, de creatieven achter o.a. Vrienden van Amstel, werken wij aan een fantastische nieuwe show. Madame Jeanette zegt de traditionele dinnershow vaarwel en brengt bezoekers een gloednieuwe ervaring in belevend eten. Geen show meer van een afstand bekijken, maar een avond lang first row leven in een wereld vol ambitie, geluk en vurige passie. Het bruisende Madame Jeanette is ook de ideale plek voor een bedrijfsevent. Kijk voor meer informatie over de show op: www.madamejeanette.com.

Voor Madame Jeanette ondergaat Studio 21 ook een metamorfose. Een ronde setting en 360 graden projectiemogelijkheden zorgen ervoor dat je als gast echt onderdeel van de show bent. Nieuwe mogelijkheden die ook in te zetten zijn bij jouw zakelijke bijeenkomst! Vanaf eind september kan er gebruik gemaakt worden van deze vernieuwde setting.


Central based
Studio 21 ligt op het Media Park in Hilversum. Dichtbij de snelweg en met 2.000 parkeerplaatsen, een bushalte en treinstation voor de deur.

Contact
Je bent altijd welkom voor een rondleiding of brainstormsessie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of het maken van een afspraak.

Neem contact op met Studio 21

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Studio 21 zal z.s.m. contact met u opnemen.