Hulstkamp GebouwHulstkamp Gebouw
Back Back Locaties

Hulstkamp Gebouw

  • Maaskade 119
    3071 NK Rotterdam
  • Hulstkamp Gebouw

In het kort

  • Historisch rijksmonument
  • Multifunctionele evenementenlocatie
  • Meerdere zalen: afzonderlijk gebruik & gecombineerd
  • Noordereiland middenin de Nieuwe Maas
  • Bereikbaar vanaf het water

Ga naar de website

Het Hulstkamp Gebouw is dé trotste blikvanger van het Noordereiland in Rotterdam. Dit historisch rijksmonument is gebouwd in 1888 en kende verschillende bestemmingen. Sinds 1995 is het pand na een grondige renovatie omgebouwd tot multifunctionele evenementenlocatie. Uitermate geschikt voor een bedrijfsfeest, jubileum, presentatie of diner!

Historisch rijksmonument aan de oever van de Maas

Het gebouw beschikt over meerdere zalen. Vijf in totaal, met allemaal een eigen stijl. Van chique en modern tot industrieel en historisch. De één geschikt voor enkele tientallen mensen, de ander voor een paar honderd. De zalen zijn bovendien zowel gezamenlijk als los van elkaar te huur. Op zowel particulier als zakelijk gebied zijn er veel soorten evenementen mogelijk. Het Hulstkamp Gebouw is de ideale locatie in Rotterdam. 

 

Stijlvolle events op een historische locatie

Het Hulstkamp Gebouw is een locatie met een verhaal. Na het ontwerp en de bouw in 1888 diende het pand als margarine- en kaasfabriek, jenever distileerderij en mariniersmuseum. Pas vele jaren later, sinds1995, fungeert het Hulstkamp Gebouw als multifunctionele evenementenlocatie. De jarenlange geschiedenis is nog altijd zichtbaar in het gebouw. In de Wintertuin is een lang geleden geplaatste kleine ficus-plant uitgegroeid tot een 18 meter hoge boom die tot aan het glazen dak reikt. In het tweede gedeelte van de locatie liggen de Branderij en de Stokerij. Hier zijn de industriële contouren gecombineerd met de hedendaagse houten vloer en klassieke spiegels. Bovendien is rondom in de Stokerij een balkon gevestigd. Deze twee zalen zijn tezamen uitermate geschikt voor grote evenementen. Aan de ene kant een swingende dansvloer met dj en aan de andere kant van de bogen een meer intieme setting met meerdere 'zitjes' om even tot rust te komen. Een locatie die zorgt voor blijvende herinneringen!

Neem contact op met Hulstkamp Gebouw

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Hulstkamp Gebouw zal z.s.m. contact met u opnemen.