Hapjes aan HuisHapjes aan Huis
Back Back Eten & drinken

Hapjes aan Huis

 • Pieter Goedkoopweg 16
  2031 EL Haarlem

  Tel: 085-743 03 62

 • Hapjes aan Huis catering bestellen

In het kort

 • Voor iedere gelegenheid de lekkerste catering
 • Vers bereid met lokale producten bij professionele cateraars
 • Geheel verzorgd. Van servet tot compleet gedekte tafel. Geen gedoe!
 • Het hele jaar door! Ook tijdens de feestdagen
 • Bezorgd door heel Nederland vanuit lokale keuken uit buurt

Ga naar de website

Van lunch tot hapjes & van buffet tot compleet verzorgd feest. Iedereen die op zoek is naar een betrouwbare cateraar in Nederland, voor op het werk, bij een event of andere locatie, is bij Hapjes aan Huis aan het juiste adres!

Wat al onze gasten gemeen hebben? Zij willen het eten dat bereid is door fijnproevers en willen graag geholpen worden door mensen die aduquaat reageren en meedenken. Klinkt dat goed? Zoek dan niet langer, u hebt uw cateraar gevonden!

Hapjes aan Huis is een samenwerkingsverband van verschillende kwaliteitscateraars door heel Nederland. Sinds 2008 verzorgen wij gezamenlijk jaarlijks voor meer dan 85.000 gasten de catering voor elk type gelegenheid. Van een bedrijfsfeest met hapjes en een buffet op het werk, tot een lunch, borrel of aangekleed diner.

Onze lokale helden werken op locatie en kunnen uw catering tot in de puntjes verzorgen. Denk ook aan een live cooking event (foodtruck, bbq of kok op locatie) ergens op een externe feestlocatie. Door de landelijke spreiding en een hecht netwerk van kwaliteitscateraars kunnen wij onze catering door heel Nederland bezorgen.

Kwaliteitsgarantie!

Het team van Hapjes aan Huis heeft naast een gezonde dosis enthousiasme ook jarenlang ervaring in de catering. We hebben zelf in de keuken of bediening gewerkt en kunnen u uit ervaring van hetr juiste advies voorzien.

Wij onderhouden nauw contact met onze samenwerkende cateraars en bezoeken ze met regelmaat persoonlijk. Zo werkt elke keuken volgens de gestelde HACCP normen en wordt al het eten in gekoelde auto's vervoerd. Zodat wij én u er zeker van kunnen zijn dat de catering met aandacht wordt bereid door een professionele kok bij u uit de buurt. Hoe fijn is dat?

Assortiment cateraars

Het cateringassortiment dat wij verzorgen kan door alle cateraars die bij Hapjes aan Huis zijn aangesloten verzorgd worden. Dat is in uw voordeel: want u heeft één aanspreekpunt, één factuur, één prijs en overal in Nederland keuze uit hetzelfde assortiment. Wij zijn eigenlijjk de Fleurop, maa rdan voor de cateraars. Erg handig voor als u voor meerdere vestigingen in Nederland catering nodig heeft of als u voor een volgende gelegenheid ons weer wilt inschakelen op een andere locatie.

Hoe gaan met te werk

Mail ons uw aanvraag met alle wensen die u heeft. De aanvraag wordt samen met het team van Hapjes aan Huis opgepakt en uiteindelijk doorgegeven aan de dichtstbijzijnde cateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvangt u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgd uw bestelling op de door u gekozen datum en tijdstip op locatie. 

 

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Neem contact op met Hapjes aan Huis

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Hapjes aan Huis zal z.s.m. contact met u opnemen.