DePartycateraars.nlDePartycateraars.nl
Back Back Eten & drinken

DePartycateraars.nl

 • Pieter Goedkoopweg 16
  2031 EL Haarlem

  Tel: 085-743 03 62

 • Partycateraar

In het kort

 • Voor iedere gelegenheid de lekkerste catering
 • Vers bereid met lokale producten
 • Van servet tot compleet gedekte tafel. Geen gedoe!
 • Verzorgd door heel Nederland
 • Zorgeloos het hele jaar door van A tot Z verzorgd

Ga naar de website

Je hebt ons gevonden, De Partycateraars! Wij organiseren feesten en partijen voor iedere gelegenheid op het werk, thuis & andere locaties door heel Nederland.

Samen met ons netwerk van kwaliteitscateraars (sinds 2008) maken wij elk event uniek. Alles wordt uit handen genomen, van bedienend personeel, live cooking, tot het inschenken en serveren van de drankjes en de verhuurmaterialen tijdens een walking dinner.

Alle gasten ervaren een unieke sensatie en kijken terug op een geslaagd feest.

We staan in de startblokken, jij ook?

 • Aangekleed tuinfeest
  Aangekleed tuinfeest
 • Compleet verzorgde BBQ
  BBQ catering bestellen
 • Van A tot Z verzorgen wij het event
  Van A tot Z verzorgen wij het event

Je hoeft niet langer te zoek, je hebt dé cateraar gevonden!

Wij zijn een samenwerkingsverband van kwaliteit cateraars door heel Nederland. Met ruim 20 jaar ervaring en sinds 2008, de start van de samenwerkingen met professionele partners, verzorgen wij jaarlijks voor meer dan 85.000 gasten de catering voor elke gelegenheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een verjaardag met hapjes of buffet thuis, borrel of bedrijfsfeest, live cooking (foodtruck, bbq of kok op locatie) of ergens op een feestlocatie bij jou in de buurt. Door de landelijke verspreiding is het mogelijk om overal in het land ons assortiment te verzorgen.

Kwaliteit garantie!

Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het organsiren van feesten en partijen.  Wij toveren elke ruimte om tot een compleet aangekleed feest met alles wat je kan bedenken. Verlichting, bar, keuken, tafels, stoelen, bedienend personeel, koks en aankleding zorgen voor een zorgeloos feest. Zelfs de uitnodigingen kunnen wij voor je maken en versturen.

Je hebt één aanspreekpunt, één factuur, één prijs en een prachtig assortiment met (h)eerlijke producten. Erg handig bijvoorbeeld als je bedrijf meerdere vestigingen in Nederland heeft of als je voor een volgende gelegenheid ons weer wilt inschakelen op een andere locatie.

Uw online aanvraag wordt direct persoonlijk opgepakt door één van onze binnendienst medewerkers en vervolgens persoonlijk met je besproken. Helemaal enthousiast geworden, dan maken wij graag een afspraak bij jou op locatie om alle wensen te bespreken en de punten op de i te zetten.

Speken wij elkaar snel?

Neem contact op met DePartycateraars.nl

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van DePartycateraars.nl zal z.s.m. contact met u opnemen.