piaggio's op locatiepiaggio's op locatie
Back Back Eten & drinken

Babes Coffee

 • Maarssenbroeksedijk 1A
  3542 DL Utrecht

  Tel: 06 2270 8743

 • Babes Coffee

In het kort

 • Koffie-hospitality
 • Piaggio Ape
 • Mobiele koffiebarren
 • 100% Arabica Specialty koffie
 • Concept op maat

Ga naar de website

Babes Coffee zorgt voor de meest uitgebreide vorm van koffie-hospitality. Onze gecertificeerde barista serveert vanuit de blinkende piaggio de lekkerste specialty koffie en thee.

Een krachtige espresso of romige latte macchiato, onze uitgebreide koffiekaart maakt het allemaal mogelijk. Uiteraard gemaakt van onze eigen koffieblend; Conscious Beans. Ook vullen we de presentatie aan met een prachtige theebar met diverse smaken specialty thee van Or Tea? Maar ook verse munt, gember en citroen voor de liefhebbers.

Mocht een van onze piaggio's niet helemaal passen in de ruimte of in de afmetingen van de beursstand, dan hebben wij ook een uitgebreide keuze uit mobiele koffiebarren.

Een piaggio of mobiele bar met koffie en thee kunnen wij gemakkelijk aanvullen met heerlijke (lokale) zoetigheden, ontbijtservice, healthy smoothies en andere specialiteiten.

Wij denken graag met u mee over het aanbod en de mogelijkheden van de dag. Om zo de beste ervaring aan uw gasten te geven. Door onze rijke ervaring in event- en cateringmanagement zijn wij zeer flexibel en gaan we graag een uitdaging aan!

Onze piaggio's zijn een eye-catcher op ieder evenement. De piaggio gecombineerd met een gecertifceerde barista zorgt voor een waardevolle beleving. Niet zomaar een kop ├ęcht goede koffie, onze service is koffie-hospitality; smaak passend bij het event, karakter en persoonlijkheid, aandacht voor de opdrachtgever en de gast en kennis van onze producten.

Neem contact op met Babes Coffee

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Babes Coffee zal z.s.m. contact met u opnemen.