Back Back Presentatie en techniek

Heuvelman sound & vision

  • Ohmweg 1
    4104 BM, Culemborg

    Tel: 0345-712900

Ga naar de website
Heuvelman sound & vision

Heuvelman sound & vision verzorgt al ruim veertig jaar tijdelijke en permanente faciliteiten voor audiovisuele ondersteuning in de vorm van beeld, geluid en multimedia. We doen dat voor uiteenlopende branches in binnen- en buitenland. Zo hebben wij bij talloze bijeenkomsten, congressen, beurzen en events het succes van onze klanten gefaciliteerd.

Dat wij één van de grootste, professionele spelers binnen dit vakgebied zijn, komt niet alleen door onze kennis en ervaring. Het is vooral onze klantgerichte manier van werken en onze flexibele inzetbaarheid wat onze klanten aanspreekt. Daarbij kunt u bij ons terecht voor zowel koop, huur als lease van de AV-apparatuur, al of niet inclusief detachering van onze medewerkers. Wij werken voor het bedrijfsleven, de retailsector, hotels en congrescentra. Maar ook in de medische wereld, bij de overheid en banken verlenen wij audiovisuele ondersteuning, net als in de omroep- en theaterwereld.

Landelijke spreiding

Ons hoofdkantoor, met het grote logistieke centrum en de studio, is gevestigd in Culemborg. Om een optimale landelijke dekking te realiseren, hebben wij meerdere vestigingen. Die bevinden zich in Amsterdam, Den Haag, Hengelo, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Facilitating your success

Natuurlijk beschikt Heuvelman over een arsenaal aan de meest geavanceerde technische apparatuur. Maar plasmaschermen, LED / videowalls, camera’s en hoogwaardige geluidsapparatuur blijven maar ‘middelen’; bij ons zijn het juist de mensen die het hem doen. Onze meerwaarde bestaat vooral uit ons vermogen om conceptueel met u mee te denken, op een inventieve en innovatieve manier. Wij kunnen dat omdat onze ontwerpers, engineers en technici op elkaar zijn ingespeeld. Bovendien wordt hun kennis up-to-date gehouden door continue scholing en trainingen door onze eigen opleiders. Dit alles met maar één doel: we willen uw presentatie in beeld en geluid tot een impactvolle belevenis maken.

Meer informatie over Heuvelman vindt u op http://www.heuvelman.nl/

Neem contact op met Heuvelman sound & vision

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Heuvelman sound & vision zal z.s.m. contact met u opnemen.