Social Deal i.o.v The Hospatility GroupSocial Deal i.o.v The Hospatility Group
Back Back Audio en visueel

Demo Productions

  • Burgemeester Visschersstraat 130
    6235 EM Ulestraten

    Tel: 046 433 7531

  • Demo Productions

In het kort

  • Één aanspreekpunt voor de volledige technische productie
  • Creëren van beleving
  • Wij vertalen samen het idee, visie en doelstelling naar een technisch concept

Ga naar de website

Demo Productions is een gespecialiseerd bedrijf in licht, geluid, audiovisuele apparatuur, rigging, video en totale evenement realisatie. Demo Productions is altijd up-to-date door innovatie en het investeren in nieuwe technieken, producten en vakmanschap.

Demo Productions levert diensten en producten aan zowel collega bedrijven, particulieren en eindgebruikers. Zowel nationaal als internationaal, voor korte, maar ook voor langere periodes. Ons doel is om elk evenement tot in de kleinste details te organiseren. Met meer dan 24 jaar ervaring hebben we al veel geleerd. We blijven ons nog steeds uitdagen en streven naar innovatie en bijzondere ideeën. Door al onze kennis, vaardigheden en motivatie te bundelen, realiseren we indrukwekkende technologische ontwikkelingen en concepten. 

Op aanvraag kan Demo Productions de complete technische productie voor u voorbereiden, uitwerken en uitvoeren. Wij staan bekend om onze can-do attitude, hierdoor zijn wij een cruciale partner voor onze klanten. In chaotische en ingewikkelde situaties zorgen wij voor een gerust gevoel bij onze klanten. Wij hebben oog voor het grotere geheel en zijn in staat om elk probleem, hoe klein ook, snel en effectief op te lossen. 

Demo Productions is niet alleen verhuurder van apparatuur: wij zijn ook jouw partner voor de installatie en verkoop van hoogwaardige apparatuur op het gebied van geluids- en lichttechniek. 

Neem contact op met Demo Productions

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Demo Productions zal z.s.m. contact met u opnemen.