Back Back Presentatie en techniek

Bourgonje Geluid- en Lichtservice BV

  • Oder 15 (Forepark)
    2491 DD, Den Haag

    Tel: 070 317 7179

Ga naar de website
Wat u van Bourgonje kunt verwachten
Techniek? U heeft er geen omkijken naar. Bourgonje zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van de sfeer in licht, beeld en geluid die wij neerzetten.
 
Schakelt u ons in, dan luisteren we eerst goed naar uw wensen. We willen namelijk precies weten wat u voor ogen heeft. Uw wensen en eisen vertalen we vervolgens naar een licht- en geluidsplan. Gedurende het evenement zelf zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering: wij plaatsen en bedienen alle licht- en geluidsapparatuur zelf. Heeft u aanvullende wensen, zoals podia of specifieke AV-apparatuur? Wij regelen het voor u.
 
Professioneel
Onze medewerkers zijn de besten uit het vak en dat stralen ze van top tot teen uit. Ze beseffen hoe belangrijk het evenement voor u is en doen er alles aan om het tot een succes te maken.
 
Persoonlijk
Bourgonje werkt met stuk voor stuk gemotiveerde mensen. Dat vertaalt zich in de kwaliteit die wij u leveren. U heeft bovendien te maken met een vaste contactpersoon uit ons team. Bij hem of haar kunt u met werkelijk alle vragen terecht.

Neem contact op met Bourgonje Geluid- en Lichtservice BV

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Bourgonje Geluid- en Lichtservice BV zal z.s.m. contact met u opnemen.