AVEQAVEQ
Back Back Audio en visueel

AVEQ

  • Platinaweg 19
    2544 EZ Den Haag

    Tel: 070 306 2546

  • AVEQ

In het kort

  • AV technology
  • Creative content
  • Interactive facilities
  • System integration

Ga naar de website

Het succes van een verhaal of boodschap valt of staat met impactvolle content en uitstekende audiovisuele techniek. AVEQ heeft alle kennis en techniek in huis voor elke bijeenkomst of event. U zorgt voor de inhoud en boodschap; wij zorgen voor de interactieve faciliteiten, de creatieve content en AV techniek.

Een spetterende openingsclip zonder goed geluid of helder scherm komt niet over. Evenals een schitterende LED-oplossing zonder passende content. Daarom werken we binnen AVEQ met een unieke mix van disciplines. Van eventwebsite, eventapp, registratiesysteem, schermcontent, video tot en met de complete AV techniek tijdens het event.

Wij verhuren niet alleen AV apparatuur;  ook voor de verkoop en installatie van kwalitatief hoogstaande apparatuur op het gebied van beeld, geluids- en lichttechniek is AVEQ je partner. Als system integrator ontwerpen en bouwen we gebruiksvriendelijke en betrouwbare turnkey audiovisuele installaties voor bijvoorbeeld eventlocaties, vergaderzalen, boardrooms, en gecertificeerde ontruimingsinstallaties. Altijd op maat en netjes gemonteerd.

Bij AVEQ is uw creatieve content en audiovisuele techniek in vertrouwde handen.  Niet voor niets zijn we al ruim 30 jaar de facilitaire partner voor organisatie- productiebureaus, eventlocaties, eventmanagers, cateraars, communicatie- en reclamebureaus, overheden en MKB bedrijven. 

Neem contact op met AVEQ

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van AVEQ zal z.s.m. contact met u opnemen.