Pronorm BVPronorm BV
Back Back Presentatie en techniek

Pronorm BV

  • Lijn Helmond-Venlo 1
    5705 BW, Helmond

    Tel: 0492 542 111

  • Pronorm BV
Ga naar de website
Pronorm – urban experiences met grootbeeldprojectie, 3D videomapping en crowd control
 
Pronorm is als audiovisuele dienstverlener leidend op het gebied van urban experiences; oplossingen die er voor zorgen dat mensen iets beleven en ervaren, en zich prettiger en veiliger voelen in een (stedelijke) omgeving.
Meestal zijn zeer grote projecties (vaak op gevels van gebouwen) de basis. Dit wordt aangevuld met (LED-)verlichting, geluid en interactieve besturingen. Hierdoor is het mogelijk dat individuen de openbare ruimte gaan beïnvloeden, bijvoorbeeld via een app op hun mobiele telefoon.
 
De grootbeeldprojecties worden gerealiseerd met projectoren van Pani, wereldwijd bekend om haar kwalitatief hoogwaardige grootbeeld projectiesystemen. Pronorm is voor West- Europa de exclusieve partner van Pani. Naast het gebruik van Pani projectoren voor kunst- en cultuurprojecten, worden deze projectoren ook ingezet voor reclame doeleinden en diverse soorten sport- en corporate evenementen. De technologische innovaties maken vrijwel alle ideeën en concepten maakbaar en haalbaar.
 
Hoewel Pronorm overal ter wereld lichtprojecten realiseert, is GLOW in Eindhoven, één van de favorieten. Sinds de eerste editie van GLOW verzorgt Pronorm de technische realisatie van de lichtinstallaties. Maar Pronorm heeft zich inmiddels ook verbonden aan het Amsterdam Light Festival, het Lumina Festival Da Luz in Portugal, het Festival of Lights in Berlijn en het Kolding Light Festival in Denemarken.
 
Pronorm denkt ook mee over oplossingen die de openbare veiligheid verbeteren. Pronorm beschikt over technologie en middelen om grote groepen mensen tijdens diverse soorten evenementen op een veilige manier in openbare gebieden te laten bewegen.
 
Pronorm is onderdeel van Mansveld Expotech Groep.
 
 

Neem contact op met Pronorm BV

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Pronorm BV zal z.s.m. contact met u opnemen.