Entree WILDLANDS en ATLAS TheaterEntree WILDLANDS en ATLAS Theater
Back Back Locaties

WILDLANDS Adventure Zoo en ATLAS Theater Emmen

 • Raadhuisplein 99
  7811 AP Emmen

  Tel: 0591 850 866

 • WILDLANDS Adventure Zoo en ATLAS Theater Emmen

In het kort

 • Zeer moderne vergader-, en congresfaciliteiten
 • Compleet verzorgd; techniek en horeca in huis
 • Uw event op maat
 • Perfect te combineren met ontspanning op het park
 • Exclusieve presentaties, attracties en voorstellingen

Ga naar de website

Het ATLAS Theater en WILDLANDS Adventure Zoo is een prachtige vergader- en congreslocatie. De unieke combinatie van natuur, cultuur en entertainment biedt fantastische mogelijkheden voor het organiseren van kick-offs, vergaderingen, congressen en bedrijfsfeesten. Van vergadering tot diner, van productpresentatie tot workshop en van huwelijksfeest tot incentive. De mogelijkheden zijn even avontuurlijk als eindeloos!

Het ATLAS Theater is een ware eyecatcher midden in het centrum van Emmen. Het opvallende, moderne gebouw biedt naast gevarieerde theaterprogramma’s eindeloze mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke evenementen.

Het theater beschikt over een grote schouwburgzaal, een kleinere multifunctionele vlakkevloerzaal en vele flexibele vergaderruimtes met alle moderne multimediale faciliteiten. Of het nu gaat om een groot symposium, een congres, een bedrijfsfeest, een netwerkbijeenkomst, een vergadering of een compleet verzorgd gala: het ATLAS Theater biedt u en uw gasten een belevenis om nooit te vergeten.

Bij het ATLAS Theater maakt u van uw evenement iets bijzonders in een setting met culturele allure en profiteert u van wat het theater te bieden heeft: licht, geluid, een prachtig podium en uitgebreide culinaire mogelijkheden. Uw wensen vormen het uitgangspunt voor een aanbod op maat. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan hierbij altijd voorop.

Voor recepties, diners en feesten creëren we in een handomdraai ruimte voor groepen tot wel 1.500 personen. Het meest unieke is toch wel dat we graag meedenken over hoe we uw event kunnen combineren met de unieke mogelijkheden  het dierenpark. 

 • Plenaire ontvangst Rabozaal
  Plenaire ontvangst Rabozaal
 • Vergaderen met uitzicht op Raadhuisplein
  Vergaderen met uitzicht op Raadhuisplein
 • Vergaderen met uitzicht op WILDLANDS
  Vergaderen met uitzicht op WILDLANDS
 • Borrel grote foyer ATLAS Theater
  Borrel grote foyer ATLAS Theater
 • WILDLANDS Drankenbuffet Nortica
  WILDLANDS Drankenbuffet Nortica
 • WILDLANDS Galadiner Rimbula Restaurant terras
  WILDLANDS Galadiner Rimbula Restaurant terras
 • WILDLANDS Feest
  WILDLANDS Feest

Food & Drinks
We verzorgen horeca en catering naar wens. Onze chefkok verzorgt eerlijke, heerlijke gerechten met verse, hoogwaardige ingrediënten. WILDLANDS biedt een uitgebreide horecakaart voor alle gelegenheden. Naast de horecafaciliteiten in het theater hebben we twee sfeervolle restaurantlocaties in de jungle en aan de rand van de savanne.

Op expeditie
Maak uw event compleet met een borrel in de jungle of een barbecue naast de neushoorns. Ook is het mogelijk een speciale kijk achter de schermen te nemen en het park met een gids te bezoeken. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan dit voor u op maat aan te bieden. Bijvoorbeeld met thema's als groepsgedrag, duurzaamheid of klimaat.

Contact
Wij denken graag mee om samen tot een onvergetelijk event te komen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

Neem contact op met WILDLANDS Adventure Zoo en ATLAS Theater Emmen

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van WILDLANDS Adventure Zoo en ATLAS Theater Emmen zal z.s.m. contact met u opnemen.