Santa’s Autofest vanaf Circuit Zandvoort Santa’s Autofest vanaf Circuit Zandvoort
Back Back

Santa’s Autofest vanaf Circuit Zandvoort

402 Automotive organiseert op derde kerstdag een online evenement vanaf het Circuit Zandvoort. Het wordt een livestream vol spektakel, waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel je betaalt. 

Santa’s Autofest

Onderdeel van de show is een kleine selectie showcars en pk-kanonnen. De show is geheel vanuit huis te beleven en je kan er helemaal gratis aan meedoen. Het is een beleving om de show te zien en het wordt georganiseerd vanaf het Circuit Zandvoort. Er is een kans om zelf bij het evenement te zijn. Hierover is meer te lezen op deze website en binnenkort komt er meer info op de socials.

Prijzen winnen met een supportticket

De livestream wordt gratis op basis van Pay what you Like. Je hoeft niets te betalen, maar voor 1 euro per stuk zijn er supporttickets te koop, waarmee je kans maakt op een van de prijzen uit het Prijzenfestival met een totale waarde van meer dan €20.000,-! Van een Tunnelrun t.w.v. €2.000,- in 6 supercars van Passion Without Limits tot een Poetspakket van Meguiar's t.w.v. maar liefst €1.000,-. Deze prijzen worden ter beschikking gesteld door diverse bedrijven die hiermee de evenementenbranche in het algemeen en 402 Automotive in het bijzonder ondersteunen tijdens deze lange winterlockdown. Vanaf €1,- per stuk kun je één of meer loten in de ticketshop kopen. Hoe eerder je een lot besteld, hoe lager de prijs van het lot.