Back Back Locaties

Zuiderduin Hotel presenteert twee nieuwe evenementenlocaties

20 juni 2011

Letterlijk een zee aan mogelijkheden op slechts 100 meter afstand van de Noordzee. Maar ook binnenshuis heeft Hotel Zuiderduin, dat in het duingebied van Egmond aan Zee ligt, heel veel te bieden. Het congreshotel beschikt over 365 kamers en 33 vergaderzalen voor groepen van 2 tot meer dan 1.500 personen. Bij vele opdrachtgevers, waaronder ABN Amro, Philips en de overheid zijn deze cijfers en mogelijkheden al jaren bekend. Maar nu komt Hotel Zuiderduin met iets nieuws: de Lucky Strike Bowling en de gerenoveerde feestzaal The Ritz. PR Manager Richard Nan vertelt enthousiast over de nieuwste aanwinsten van het erkend congresbedrijf.

Sensationele bowlingbaan
‘Dit is toch wel een van de meest sensationele bowlingbanen van Europa. De acht banen zijn voorzien van een spectaculaire licht- en lasershow en de ruimte beschikt over een verlichte dansvloer. Naast losse baanhuur is het ook mogelijk om de zaal exclusief af te huren voor bedrijfsfeesten,’ vertelt Richard tijdens een rondleiding door het gigantische hotel.

Back to the seventies
De stijl van de Lucky Strike Bowling laat zich het best omschrijven als retro. Met jaren ’70 elementen, zoals de ronde vormen, rode en oranje kleuren, leather look interieur en een prominent aanwezige discobal waan je je in het jaar 1974, in een Amerikaanse hippe nachtclub. Jong en oud zal zich aangetrokken voelen tot de bowlingbanen en de verlichte dansvloer, dat direct grenst aan de compleet met Pioneer apparatuur uitgeruste DJ booth. Een grote ronde bar – met alle mogelijke dranken – maakt de locatie extra intiem; men kan hangen, zitten of staan aan de bar.

Richard: ‘Food & beverages hebben we, zoals bij alle evenementen, ook voor deze ruimte in eigen beheer. Het uitgangspunt is om compacte gerechten te serveren aan de maximaal 180 personen die we in Lucky Strike Bowling kunnen cateren.’

Stijlvol in The Ritz
Ook in de onlangs gerenoveerde feestzaal The Ritz kan met 300 personen geluncht, gedineerd en gefeest worden. En de naastgelegen Zuiderduinzaal is met 1000 m² een uitgelezen locatie voor vergaderingen, congressen en seminars. The Ritz doet denken aan een Victoriaans tijdperk, met witte elementen en een uitnodigende dansvloer. De ruimte is multifunctioneel in te zetten en geeft inspiratie voor kleine tot grote ideeën en zelfs voor kleine- en grote dance moves…  

En Zuiderduin pakt door…
Naast Lucky Strike Bowling en The Ritz, opent Zuiderduin in het najaar een derde evenementenlocatie. ‘Deze locatie is vooral bestemd voor bedrijfsfeesten en evenementen en dan met name themafeesten. In de zaal wordt een enorme boeg van schip gebouwd en de punt zal dwars door de muur steken. Niemand kan om deze locatie heen, want zelfs op de gang zal men zich afvragen wat zich binnen het schip afspeelt.’ High Profile zal, zodra deze evenementenzaal gereed is, verslag uitbrengen van de mogelijkheden.

Facts & Figures Lucky Strike Bowling
Maximaal aantal mensen: 180
Mogelijkheden: themafeesten, diners, disco- en clubavonden, bowling events

Facts & Figures The Ritz
Maximaal aantal mensen: 300
Mogelijkheden: themafeesten, diners, lunches, vergaderingen, clubavonden

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!