Back Back Nieuws

Wat maakt jou blij tijdens een evenement?

27 mei 2010

Het lijkt zo simpel: live entertainment moet ons blij maken… Ongeacht of we wel van een toneelstuk, een big band, een halfuur durend vuurwerkspektakel, een violiste of een overdreven vrolijke clown houden.

Een evenementenbureau houdt altijd rekening met de bedrijfscultuur van zijn opdrachtgever, met de hidden message of met de kernwaarden van het desbetreffende merk. Dat is natuurlijk ook nodig, maar wij zijn toch met z'n allen niet over één kam te scheren? Of ik met Pietje, Saartje of Keesie voor hetzelfde bedrijf werk betekent niet dat wij allen van saté op de barbecue met een schreeuwerige smartlapzanger als klap op de vuurpijl houden.

[afbeelding niet meer beschikbaar] 

En daarom zijn wij benieuwd naar wat jou blij maakt tijdens een evenement, misschien is daar weer inspiratie uit te halen voor de evenementenbranche. Zo veel mensen, zo veel smaken en meningen…

Laten we een voorzetje geven: 

– Een ongedwongen sfeer,
– Voldoende parkeerplaatsen,
– Puurheid; een klein evenement kan ook iets heel groots hebben,
– Genoeg toiletten. 
– Enz. enz…

Reageer via onderstaande reactielink, dan kunnen evenementenbureaus wellicht rekening houden met jouw inspirerende, innovatieve of juist conservatieve wensen en meningen.
 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!