Vincent Verkoelen nieuwe managing director SugarCity EventsVincent Verkoelen nieuwe managing director SugarCity Events
Back Back Nieuws

Vincent Verkoelen nieuwe managing director SugarCity Events

07 november 2017

Vincent Verkoelen (1978) is de nieuwe managing director van SugarCity Events. Per 1 november volgt hij Denise Schimmel op. Onder haar leiding groeide SugarCity Events uit tot de internationale en toonaangevende industriële evenementenlocatie die het nu is.

Karakter en historische waarde

Denise Schimmel stond aan de basis van SugarCity Events en heeft de oude suikerfabriek laten uitgroeien tot één van de meest unieke evenementenlocaties van Europa. 'De mooiste erkenning voor mijn werk zijn de fantastische evenementen en de tevreden gasten en klanten die we hebben mogen ontvangen. Mede door het fantastische team om mij heen heb ik dit kunnen neerzetten. Samen met de ontwikkelaar Cobraspen is het gelukt alle moderne techniek voor evenementen binnen de oude suikerfabriek te realiseren met behoud van haar karakter en historische waarde,' vertelt Denise.

Vincent Verkoelen zal SugarCity Events naar een volgende fase van groei leiden en internationaal verder uit bouwen. Verkoelen heeft een brede ervaring in management, marketing en PR. De laatste jaren werkte hij als interim-/projectmanager voor nationale en internationale klanten in de kunst & cultuurbranche. Als directeur van Museum Het Grachtenhuis wist hij deze toen nieuwe culturele instelling op de Amsterdamse toeristische kaart te zetten. Het museum groeide tevens uit tot een favoriete trouw- en evenementenlocatie. Daarnaast organiseerde hij in het verleden grootschalige internationale conferenties en events op het gebied van duurzaam investeren.

'Het is een prachtige uitdaging om verder te bouwen aan het succes van SugarCity Events. Verrassen, vernieuwen en verbinden vormt mijn drijfveer,' aldus Verkoelen. Denise Schimmel zal de eerste periode SugarCity Events bijstaan met haar expertise.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!