Il Trovatore  Vue KerkradeIl Trovatore  Vue Kerkrade
Back Back Nieuws

Verdi’s beroemde meesterwerk Il Trovatore live bij Vue Kerkrade

25 januari 2017

The Royal Opera presenteert Verdi’s beroemde meesterwerk Il Trovatore live bij Vue Kerkrade op dinsdag 31 januari 2017 om 20.15 uur (lokaal Nederlandse tijd). Dit intense verhaal van liefde, wraak en oorlog zit vol adembenemende aria’s en indringende koorwerken, waaronder het wereldberoemde ‘Anvil Chorus’.

Il Trovatore vertelt het verhaal van de geliefden Manrico en Leonora, verweven met het lot van Manrico’s moeder, de zigeunerin Azucena, die wraak zoekt voor de moord op haar eigen moeder door de familie di Luna. 

Deze uitvoering is een reprise van de productie van de Duitse regisseur David Bösch, die laaiende recensies ontving bij de première in juni 2016. De uitvoerende sterren in deze productie waren én zijn de Armeense sopraan Lianna Haroutounian als Leonora en de Amerikaanse tenor Gregory Kunde als Manrico.

Tickets à €22,50 zijn te koop aan de kassa, op vuecinemas.nl/opera-ballet of via de Vue app. 

Inleiding en optreden Vocaal Totaal

In de Skybar zal de mezzosopraan en zangcoach Annemie Vallino-Ravetta zoals gebruikelijk de opera van een korte inleiding voorzien. Hierbij zal ze muzikaal worden ondersteund door solisten en koor van haar zanginstituut Vocaal Totaal die een kleine selectie uit Verdi’s opera Il Trovatore ten gehore brengen en hiermee aansluiten bij de inleiding tot de livestream vanuit The Royal Opera House. Aanvang 19.30 uur. Zorg dat u er tijdig bij bent! 

Over Royal Opera House bij Vue

Het fameuze theater Covent Garden te Londen staat niet alleen bekend om de prachtige architectuur, maar ook om de indrukwekkende  opera- en balletvoorstellingen. Bij Vue zitten de bezoekers vooraan in de zaal bij de meest uiteenlopende en adembenemende klassieke stukken tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Door middel van een fantastische projectie op onze bioscoopschermen kan het publiek vanuit een luxe bioscoopstoel genieten van stukken die op dat moment live in Londen worden opgevoerd. Elke voorstelling wordt gepresenteerd door geliefde persoonlijkheden uit de opera- of balletwereld, die ons exclusieve interviews en kijkjes achter de schermen brengen. 

Over Vue

Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. De keten transformeert alle bioscopen in 2016 naar Vue. De bioscopen zijn gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!