Back Back Nieuws

Veldeman overdekt magische winterdecors in België

25 januari 2016
De afgelopen donkere periode werd traditioneel gekleurd door tal van winterevenementen en ijspistes. Sfeer, gezelligheid en schaatsplezier werden gegarandeerd mede dankzij de tijdelijke tentstructuren van Veldeman.

Wintersfeer
Voor het derde jaar op rij hulde Veldeman de grootste tijdelijke ijspiste van het land, ‘Winterijs’ in Oostende, in een magisch winterdecor. Onder de transparante TFS kon jong en oud letterlijk de sterren van de hemel schaatsen. De 2.600 m² grote tentstructuur overdekte niet alleen de ijspiste van 1.200 m², maar ook 8 horecaterrassen en de grootste en mooist verlichte kerstboom van Oostende met maar liefst 14.000 led lichtjes. Een waar huzarenstukje leverden de Veldeman tentenbouwers met de plaatsing van de 15m hoge structuur over de kiosk op het Wapenplein. Met prachtige decors en betoverende verlichting werd een feeërieke wintersfeer gecreëerd.

Etagetent
Naast de ijspiste in Oostende overdekte Veldeman een 15-tal andere ijspistes in. Op de oudste kerstmarkt van België in Leuven bood Veldeman voor de 28e keer sfeervol onderdak aan 140 standhouders. De etagetent van 15m bij 15m herbergde niet alleen een prachtig aangeklede en verwarmde brasserie, vanop de eerste verdieping hadden de bezoekers bovendien een schitterend zicht over de ‘gezelligste kerstmarkt van Europa’. Ook de bekende TV-kok, Jeroen Meus, koppelde zijn project ‘Würst’ aan de brasserie en velen genoten van zijn smakelijke Haute Dog.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!