Back Back Locaties

Uniek vergaderen tussen de wijngaarden van Bordeaux

16 mei 2011

‘Châteauform’ de seminarhuizen’ biedt 30 huizen in heel Europa die volledig toegewijd zijn aan zakelijke vergaderingen. U voelt zich ‘net als thuis’ door de persoonlijke ontvangst van het gastkoppel, die tevens de logistieke organisatie van u overneemt. U kunt zich dus volledig richten op het behalen van uw doelstelling.

Op 30 minuten van Bordeaux ligt het kasteel ‘Château de Suduiraut’ met zijn 61 kamers en 9 vergaderzalen. Deze vergaderlocatie ligt op het domein van de producent van een premier grand cru classé uit de Sauterne en neemt uw medewerkers mee op een unieke belevenis. De rust en de schoonheid van deze vergaderlocatie draagt gegarandeerd bij tot het succes van uw trainingen en vergaderingen.

Brainstorm tussen de wijngaarden
De natuur rondom de locatie nodigt je uit om op ontdekking te gaan. Waarom laat u de vergaderzalen niet voor wat ze zijn en verdwaalt u in kleine groepjes tussen de wijnranken, met als enige rode draad het onderwerp van uw training. U zult na terugkomst van dit onverwachte zwerftochtje versteld staan van de resultaten en van de sfeer in de groep. U sluit de dag af in de tuinen van het kasteel voor een wijnproeverij van het domein. De deelnemers zullen genieten van de zon, het uitzicht en de smaken van Zuid-Frankrijk.

Spetterende teambuilding
Château de Suduiraut ligt op 75 minuten en 87 km van Cap Ferret, een kaap op het schiereiland dat de scheiding vormt tussen het Bassin d'Arcachon en de Atlantische Oceaan. In Arcachon kunt u op een unieke wijze een sfeervolle of actieve teambuilding organiseren door een ontspannen boottocht te verzorgen of een uitdagende speurtocht per boot en te voet in een vissersplaatsje.

Ontspanning na een dag hard vergaderen
Wilt u misschien liever een balletje golf slaan of paardrijden? Er is in de omgeving een golfbaan met 9 en 18 holes en een manege. U kunt ook ontspannen op de locatie in het overdekt zwembad en twee sauna’s of de spieren even losmaken na een dag hard vergaderen door te gaan boogschieten, wandelen of mountainbiketochten te verzorgen langs prachtige kastelen in de omgeving of een tennistoernooi organiseren op de twee tennisbanen.

Florence Cabanié, Care Fusion France
‘De deelnemers waren bijzonder enthousiast en hun reacties heel positief. Onze Belgische en Nederlandse collega’s kenden dit concept niet en vonden het fantastisch! Alles was prima in orde. De organisatie hoeft zich nergens druk over te maken en wordt niet voor onaangename verrassingen gesteld. De gastheer en gastvrouw zijn bijzonder sympathiek, en staan altijd voor je klaar om te luisteren naar je wensen. Stéphane, het gastkoppel, had een leuke verrassing voor onze discoavond: hij had wat geinige dingetjes gekocht en die opgehangen. Nogmaals bedankt, Stéphane! Bij Châteauform’ zijn de vergaderzalen altijd goed uitgerust met moderne apparatuur. Wie eenmaal van Châteauform’ heeft genoten, wil eigenlijk niets anders meer!’ 

Contact
Voor meer informatie over vergaderingen, seminars of activiteiten en beschikbaarheid, kunt u contact opnemen met Inge Kroonenberg via ikroonenberg@chateauform.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!