Back Back Nieuws

Tweedaagse open training Meeting Design in Malmö

01 december 2014
Hoe zorg je ervoor dat je grote en kleine bijeenkomsten een succes zijn? Dat deelnemers daadwerkelijk iets doen met de uitkomsten van je bijeenkomst? Met de tweedaagse open training Meeting Design 20 en 21 januari 2015 in Malmö, Zweden, heb je een middel in handen om dat te bereiken.

Meeting Designer Mike van der Vijver neemt cursisten op een gedreven en inspirerende wijze mee in de wereld van Meeting Design. Op basis van de principes van Meeting Design ontworp hij een training vorig jaar voor MPI-leden en kreeg daardoor de hoogste evaluatiescore ooit. Reden genoeg om de training nogmaals aan te bieden. Mike leert je o.a. wat een Elementary Meeting is, hoe je een voorstelrondje effectiever kunt maken, hoe je inhoud geschikt kunt maken voor live communicatie en wat een goede opening en sluiting doen bij een bijeenkomst. Hij put uit een rijke ervaring en maakt gebruik van veel praktijkvoorbeelden. De cursus is geschikt voor alle meeting professionals die de meetings binnen hun bedrijf willen verbeteren.

Mike schreef met zijn partner Eric het succesvolle boek ‘Into the Heart of Meetings’ over het ontwerpen van grote en kleine bijeenkomsten. Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je een email sturen naar sara@mindmeeting.org en je ontvangt de uitnodiging met alle informatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!