Toekomstplan Haagse Binkhorst krijgt vorm tijdens I’M BINCKToekomstplan Haagse Binkhorst krijgt vorm tijdens I’M BINCK
Back Back Nieuws

Toekomstplan Haagse Binkhorst krijgt vorm tijdens I’M BINCK

09 oktober 2017

24 uur lang toonde de Haagse Binckhorst haar veelzijdigheid en potentie tijdens de vijfde editie van het I’M BINCK festival. Het festival was een groot succes. Bezoekers konden de Haagse Binckhorst ontdekken en beleven samen met lokale ondernemers en (toekomstige) bewoners. Bezoekers gingen op avontuurlijke expedities, en bezochten GRENSVERLEGGERS, de circulaire innovatie markt. Ook 's nachts kon je de Binckhorst beleven door te slapen op de BIVAK Urban camping.

Binckhorst Top

Om de creativiteit, ambachtelijkheid en cultuur van de Binckhorst de komende 10 tot 15 jaar te borgen, vond tijdens het festival de Binckhorst Top plaats. Daar bespraken ondernemers, ontwikkelaars, bewoners en overheden hoe zij samen de Binckhorst tot een aantrekkelijk, unieke plek in de Haagse regio kunnen maken. Er werd onder andere gekeken hoe de circulaire economie een plek kan krijgen en hoe ambachtelijke werkgelegenheid behouden blijft. Wethouder Revis (portefeuille Binnenstad, Stadsontwikkeling Kerngebieden en Buitenruimte) nam na afloop de resultaten in ontvangst. 

Over I’M BINCK

I’M BINCK is een onafhankelijk initiatief van ondernemers uit het Haags industrie- en bedrijventerrein de Binckhorst die zich actief inzetten voor dit gebied. Sinds 2011 maken ze de bestaande rijkdom van de Binckhorst op het gebied van ondernemerschap, ambacht, innovatie en cultuur zichtbaar. Met maandelijkse I’M BINCK netwerkbijeenkomsten leggen ze verbindingen tussen gebruikers van het gebied en met partners daarbuiten voor een levendig netwerk. I’M BINCK is een open platform voor alle bedrijven, instellingen en organisaties in de Binckhorst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!