Back Back Nieuws

Tijdelijke beursruimte van De Boer voor de Bauma 2013 in München

23 april 2013
De Bauma 2013 opende op 15 april haar deuren naar de grootste vakbeurs voor bouwmaterieel en mijnbouwmachines. De beurs vond plaats in de Neue Messe in München. Hier vonden bezoekers een compleet overzicht van de huidige markt van voertuigen en machines voor de bouw, mijnbouw, grondstoffenwinning en -verwerking, bouwmaterialen, toelevering en dienstverlening. De beurs vormt een broedplaats voor de internationale industrie en professionals van over de hele wereld delen informatie en komen op deze beurs met elkaar in contact. Met ruim 555.000 m² expositieruimte, meer dan 3.250 exposanten uit 54 landen en 400.000 verwachte bezoekers is de Bauma de grootste beurs ter wereld.

Meer dan 15.000 m² tijdelijke accommodatie 
Net als in voorgaande jaren heeft De Boer ook in 2013 gezorgd voor tijdelijke beursexpositieruimte en stands voor verschillende exposanten. Alles bij elkaar bouwde De Boer meer dan 15.000 m² aan expositieoppervlak, waaronder dubbeldeks accommodaties uit de Emperor-serie. Enkele daarvan werden als Delta Emperor uitgerust met een Delta-dakconstructie. Bovendien verzorgde De Boer tijdelijke accommodatie uit de lijn Delta-Vista met luifels, Chalet pagodetentenen Aluhallen.

Binnen en buiten
Veel van de paviljoens werden uitgerust met balkons en terrassen, zodat beursgangers zelfs bij slecht weer van het uitzicht op het tentoonstellingsterrein konden genieten. De wanden van de expositiehallen waren voorzien van horizontaal gemonteerde, geïsoleerde panelen, deels in vensteruitvoering. Het interieur van de tijdelijke beurspaviljoens werd individueel ontworpen door de standbouwers van de opdrachtgever. De technische infrastructuur, in het bijzonder verwarmings- en klimaatbeheersingstechniek, elektrotechniek en vloerbedekking nam De Boer voor haar rekening. Om een vlekkeloos verloop van de beurs te garanderen stond een serviceteam van De Boer gedurende de hele Bauma stand-by.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!