Back Back Trends

Tien event trends voor 2013

03 januari 2013

Iedereen is de laatste tijd bezig geweest met terug- en vooruitblikken, dat is inherent aan deze periode, elk jaar weer: We sluiten een jaar af en willen het liefst in een glazen bol kijken hoe 2013 voor ons zal zijn. Succesvol, zwaar, goed, gezond, mooi, uitdagend… Hoe zal het jaar voor de meeting- en eventplanner er uit komen te zien? Worden social media nog belangrijker en hoe moeten we omgaan met crowdfunding en event reviews?  

Event Manager Blog
Ons viel in de zoektocht naar interessante trends een artikel op van Julius Solaris, de man achter het zeer populaire Event Manager Blog, een marketing professional die zich bezighoudt met social media en events en zichzelf omschrijft als een Events Geek en Coffee Lover. De afgelopen jaren stelde hij een Top 10 van innovatieve event trends samen, gebaseerd op reviews van ruim 300 (technologie)startups die nu inzetbaar zijn voor de meeting sector. Zijn bevindingen worden steeds onderbouwd via gesprekken met event professionals. Ook voor 2013 is hij in de 'research-modus' gegaan en stelde hij weer een interessante lijst samen.

Top 10 Event Trends voor 2013
Julius' Top 10 kun je in de onderstaande creatieve slideshare presentatie bekijken. Ook kun je het met toelichting lezen op zijn blog

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!