Back Back Nieuws

Thriller show te zien in Amsterdam én Zwolle

18 januari 2008
Michael Jackson wordt dit jaar 50 jaar, zit 45 jaar in het vak en “Thriller”, het bestverkochte album aller tijden verscheen 25 jaar geleden. Deze drie jubileums worden gevierd met THRILLER LIVE, de grote muziekshow met hits van Michael en The Jackson 5. Vanwege grote belangstelling voor Thriller Live gaan er twee extra voorstellingen in de verkoop in de IJsselhallen Zwolle op 22 en 23 april. Thriller Live is daarna van 24 tot en met 27 april te zien in de Heineken Music Hall Amsterdam.

Maar liefst 35 artiesten waaronder zangers, dansers, een gospelkoor en live band vermaken het publiek ruim twee uur. Michaels ongelofelijke muziekcarrière herleeft met nummers van The Jackson 5 waaronder I Want You Back, I’ll Be There, Can You Feel It en zijn beste solo-hits als Rock With You, Thriller, Beat It, Billie Jean.

Bij THRILLER LIVE krijgt het publiek weer het echte ‘Jacksongevoel’ terug uit de jaren 70 en 80. De show is ‘Thrilling’ en de beste videoclips worden levensgroot geprojecteerd. Na afloop van de show gaat het feest door tijdens de gratis Afterparty met uitsluitend hits uit de jaren ‘70 en ‘80.

Verantwoordelijk voor de choreografie is LaVelle Smith Jr., die zijn sporen verdiende als choreograaf van Michael Jacksons World History Tour, maar ook werkte voor Janet Jackson en Beyoncé. Te horen en te zien zijn o.a. ex-Shalamar zanger Jeffrey Daniel

(I Can Make You Feel Good) en Zoe Birkett, finalist van de Britse editie van Idols. Jeffrey werkte eerder samen met Michael Jackson, o.a. als co-choreograaf van de videoclips voor Bad and Smooth Criminal. Publiekslieveling is de 14-jarige Dominic Smith, in de show o.a. te horen met een prachtige versie van Ben.

THRILLER LIVE is op dinsdag 22 april en woensdag 23 april te zien in de IJsselhallen Zwolle en van donderdag 24 april tot en met zondag 27 april in de Heineken Music Hall Amsterdam. De show begint om 20.30 uur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!