Streetart, cocktails én familiaire sferen bij Atoll's jubileumfeestStreetart, cocktails én familiaire sferen bij Atoll's jubileumfeest
Back Back Nieuws

Streetart, cocktails én familiaire sferen bij Atoll's jubileumfeest

25 september 2019

Na een filmpje bij de Pathé even een balletje slaan of een drankje nuttigen? Menig Rotterdammer kan beamen dat Atoll de perfecte uitvalbasis is voor een compleet avondje uit. Atoll bestaat dit jaar maar liefst 10 jaar en dat mag gevierd worden! Het weekend van 11 t/m 13 oktober staat de uitgaanscentra van Rotterdam Zuid in het teken van het 10-jarig jubileum. Atoll pakt groots uit door iedere dag van de 3-daagse viering een ander, fris thema aan te houden. 

Feestelijke thema’s

Op vrijdag 11 oktober wordt het festijn ingeluid door twee getalenteerde graffiti artiesten, namelijk de broers van Ikwilgraffiti. Zij zullen in het bijzijn van de gasten één van de muren van de club bespuiten met een gaaf design. Rotterdammers die minder fan zijn van streetstyle kunnen hun hart ophalen tijdens de classy cocktailnight. Met fancy cocktails en schitterende cocktailshows mét vuurwerk wordt Atoll op zaterdagavond omgetoverd tot een echte nightclub.

Familiedag

De 10e verjaardag van Atoll wordt afgesloten in warme en knusse sferen. Zondag wordt omgedoopt tot ware familiedag. Van een échte lakei tot suikerspinnen en een ballonnenartiest: alle ingrediënten voor een succesvol familiefeest zijn aanwezig. 

Het event

Datum: vrijdag 11 oktober, zaterdag 12 oktober en zondag 13 oktober
Tijden: Vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober aanvang vanaf 19.00 uur en zondag 13 oktober aanvang vanaf 13.00 uur
Locatie: Atoll Rotterdam, Cor Kieboomplein 509, 3077 MK Rotterdam
Entree: gratis

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!