Back Back Nieuws

Soldaat van Oranje – De Musical is UNIEK in zijn soort

13 september 2010

Het duurt niet lang meer voordat Nederland kennis zal maken met een unieke theaterbeleving in een hangaar op Vliegbasis Valkenburg bij Leiden / Katwijk; Soldaat van Oranje – De Musical is er klaar voor en daarom kreeg de zakelijke markt vandaag alvast een sneak preview van de bizarre locatie en de musical die ieders hart, vanaf 30 oktober, zal raken.

[afbeelding niet meer beschikbaar]
Matteo van der Grijn speelt Erik Hazelhoff Roelfzema (Soldaat van Oranje, rechts)

Wow.. de techniek
Niet alleen vanwege de geschiedenis die ons allen bindt, maar ook dankzij de zeer mooie teksten, het script, de acteurs, de techniek… wow, de techniek! Dat is werkelijk iets om even bij stil te staan; Voor het eerst heeft een producerskoppel, Robin De Levita en Fred Boot genaamd, het gepresteerd om een tribune op een drijfschijf te bouwen zodat de bezoeker zich letterlijk in het middelpunt van het theater waant, terwijl de draaischijf van decor naar decor beweegt. Een unieke ervaring, zonder dat het de aandacht van het boeiende theaterstuk ontneemt.

Sterker dan ooit
Een zeer speciaal licht- en geluidsysteem (rechtstreeks uit Las Vegas gehaald), levensgrote decors met special effects die je alleen in Universal Studio's kunt bewonderen en een locatie die historie uitademt zorgen voor een ambiance waar je U tegen zegt. Kortom, Soldaat van Oranje leeft en is sterker dan ooit.

Arrangementen
De zakelijke markt kan zich opmaken voor een compleet arrangement bij de muscial die geschiedenis schrijft; een bijzonder entree op een voormalige landingsbaan, foyers en een restaurant die aan alle eisen voldoen en culinaire hoogstandjes verzorgd door Albron Creations. De randvoorwaarden voor een mooie en onvergetelijke avond uit worden door Bookx gecreëerd, zodat een bedrijf zich alleen nog hoeft te richten op het gezelschap en op een prachtige musical die nog lang op het netvlies zal blijven staan.

Bekijk hier de fotoreportage op Flickr.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!