Back Back Achter de schermen

Social media betrekken bij je evenement? SCARY!

18 oktober 2010

Social media? ''Dan moet ik alles openbaar maken. Ik weet niet of mijn opdrachtgever daar op zit te wachten. Waarom zouden we dat doen? Dat Twitter. Ik vind het niks en snap de toegevoegde waarde niet."

Spring
Wegduiken voor social media heeft geen zin. Ga niet aan de kant staan in de hoop dat het overwaait. Neus omhoog, rechtop in de wind..neem de stap..de duik en betrek social media bij je evenement.

Tijdens de meeting MICE 2.0 in Disneyland Parijs kwamen zowel van Nederland, Engeland als Duitsland ruim 10 afgevaardigden uit de evenementen- en congresbranche bijeen. Tijdens dit weekend werden de (voor)oordelen, stand van zaken en het participeren (in de toekomst) betreft social media besproken. Wat blijkt: men is bang. Oorzaak: onwetendheid.

Angst wegnemen
Nederland bracht haar eigen spreker mee: social media analist (drs.) Berber Hoekstra van Buzzcapture. Berber heeft een boodschap voor de evenementenbranche. Ga in zee met social media máár doe dit weloverwogen: 


MICE 2.0 is een initiatief van Business Solutions Disneyland Paris. Het programma was een afwisseling tussen het delen van kennis tijdens de meetings en ontspanning in Disneyland. Bekijk de foto's:

 

Lees in Events november meer over de uitkomst en discussie tijdens MICE 2.0

Door Marieke Prins de Vos

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!