Sjoerd Sybesma General Manager INNSiDE by Meliá AmsterdamSjoerd Sybesma General Manager INNSiDE by Meliá Amsterdam
Back Back Nieuws

Sjoerd Sybesma General Manager INNSiDE by Meliá Amsterdam

03 november 2020

Sjoerd Sybesma (1973) is aangetreden als General Manager voor het INNSiDE by Meliá Amsterdam hotel dat omstreeks eind dit jaar, begin volgend jaar, haar deuren opent midden in het hart van de Zuidas, direct naast het WTC en Station Amsterdam. Sybesma is afkomstig van het Hilton in Den Haag waar hij ook General Manager was.

Moderne reiziger met actieve levensstijl

INNSiDE by Meliá (4 sterren) is een van de merken van het Spaanse Meliá Hotels International. Het is een hotelconcept rondom de moderne reiziger met een actieve levensstijl die naadloos verschuift tussen werk en ontspanning. Het hotel vestigt zich in de voormalige Akzo Nobel toren in het Amsterdamse zakendistrict Zuidas. Het gebouw wordt momenteel grondig verbouwd. Daarbij wordt de wolkenkrabber ook verhoogd. Het hotel telt 328 kamers en krijgt een skybar plus restaurant op de 19de verdieping. Op de begane grond komen eveneens een bar en restaurant.

Sjoerd Sybesma

Sybesma begon zijn hotelcarrière bij hotelgroep Hilton. Hij deed voor deze hotelgroep ervaring op in onder meer Amsterdam, Antwerpen, Den Haag. In 2012 was hij als pre-opening manager en hotel manager van Hilton Garden Inn Leiden 4* verantwoordelijk voor het opstarten van het hotel en op de kaart zetten van de diverse faciliteiten van het hotel, waaronder verschillende Food & Beverage concepten. In 2015 trad hij bij Hilton The Hague 5* aan om het hotel voor een periode van vijf jaar te leiden. ‘Ik word geïnspireerd door te werken in een omgeving waar werken, wonen en ontspannen onderdeel van uitmaken. Ons urban lifestyle hotel mét de allereerste skybar op de Zuidas gaat de omgeving een enorme boost geven. Ik geniet ervan om in de hotels aanwezig te zijn en in nauw contact te staan met werknemers, gasten en de naaste bewoners.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!