Back Back Nieuws

Sharp creëert een interactief scherm van 540 centimeter breed

21 juli 2016
Sharp brengt haar Advanced Multiboard-software op de markt, waarmee drie Big Pad Pro-modellen van 80 inch aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot één groot interactief scherm. De drie Big Pads hebben samen een breedte van 540 centimeter, waar zes mensen tegelijkertijd op kunnen werken.

Ronald Huijbregts, Manager Sales en Marketing Visual Solutions bij Sharp Electronics Benelux: ‘Grote schermen zijn zeer nuttig bij brainstormsessies en andere interactieve bijeenkomsten. De Advanced Multiboard-software is daarom ideaal voor vergaderruimtes, collegezalen en meldkamers, waar gebruikers eenvoudig grote hoeveelheden informatie willen delen.’

De software combineert de eigenschappen van een Big Pad Pro met de voordelen van één groot interactief scherm. Big Pads zijn zeer gebruiksvriendelijk en beschikken over Pen-software, waarmee gebruikers met een speciale pen op het scherm kunnen schrijven. Daarnaast beschikken de displays over capacitive touch-technologie, die ervoor zorgt dat het touchscreen snel en betrouwbaar reageert op aanrakingen, vergelijkbaar met smartphones. Het Advanced Multiboard is vanaf nu overal verkrijgbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!