Servé begint opnieuw na corona-faillissementServé begint opnieuw na corona-faillissement
Back Back Nieuws

Servé begint opnieuw na corona-faillissement

24 juni 2020

De ondernemers achter het Hilversumse horecaverhuurbedrijf Servé, dat eind vorige maand vanwege de coronacrisis faillissement moest aanvragen, hebben met de curator overeenstemming bereikt over het terugkopen van de bedrijfsactiviteiten uit de boedel en zijn vastbesloten het bedrijf vanaf de grond opnieuw op te bouwen.

‘Servé 2.0 ’ is met ingang van aanstaande maandag weer telefonisch en via de website bereikbaar voor het huren van alle benodigdheden voor particuliere en zakelijke evenementen en bijeenkomsten vanaf 1 juli, wanneer samenkomsten weer mogelijk zijn.

Innovatie

Toch weigert de directie te spreken van een doorstart. Omdat het er voorlopig nog veel onzekerheid is met betrekking tot grote publieksevenementen als festivals, popconcerten. Ook zullen er in het ‘Nieuwe Normaal na corona’ andere eisen zullen worden gesteld aan hygiëne en veiligheid bij grote samenkomsten. Serve gaat daarom hiervoor innovatieve vormen van dienstverlening ontwikkelen en daarnaast ook nieuwe markten aanboren.

Oprichter Jan van Rijswijk: ‘Afgelopen januari nog, leek 2020 het beste jaar uit ons 27-jarig bestaan te worden. Een paar maanden later hadden we geen andere keus dan faillissement aan te vragen waardoor onze bijna tachtig medewerkers op straat kwamen te staan. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Maar ik ben een vechter en Serve is mijn kindje. Opgeven is daarom geen optie. Al wordt het waarschijnlijk nooit meer zoals het was, we gaan er alles aan doen om weer op te krabbelen. Eerst met een paar (oud-) medewerkers, hopelijk snel met meer.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!