Back Back Achter de schermen

Samen in de zomer regen…filosoferen over de vraag; ” Wat is belangrijker; een lekker broodje of een charismatische spreker?”

14 augustus 2008

Een goede spreker blijft dagenlang in je hoofd zitten.

Je zicht op de wereld wordt helderder en de dingen in je hoofd verwisselen van plek. Dat gevoel had ik ook na een eerste ontmoeting  met de directeur van The Next Speaker, Tessa Sterkenburg.

Op een terras keken we naar een nat Amsterdam en namen we de rij sprekers door. Een bont gezelschap waarvan ik sommige ken van twitter en andere van ontmoetingen tijdens het High Profile Media Congres. ( dit jaar geen congres? )

Maar ik zag nog zoveel mensen waar ik meer van zou willen weten. Woorden tovenaars op het gebied van innovatie, nieuwe media, nieuwe technologie. De magische blinde vlekken van deze tijd. …want zoals Tessa het zelf in het filmpje (zie hieronder) onder woorden brengt; "Innovatie brengt de wereld verder, het is nodig!."

En zeg nou zelf "Wat is belangrijker tijdens een evenement…een lekker broodje of een charismatische spreker?"

Geschreven door Anna-Maria Giannattasio , eigenaar Puur Events met onder andere Bedrijfsuitjes in Amsterdam en bedrijfsuitjes in Utrecht. Winnaar Dutch Social Media Star en oer blogger Highprofile.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!