Saahm by Innstyle: een privé plek aan het waterSaahm by Innstyle: een privé plek aan het water
Back Back Nieuws

Saahm by Innstyle: een privé plek aan het water

06 juli 2020

Iedereen is in deze tijd op zoek naar die ene unieke pop-up plek voor een mooie ervaring tijdens je staycation. Aan de rand van Utrecht aan de Maarsseveense Plassen bevindt zich evenementenlocatie InnStyle. Deze verborgen parel lanceert deze zomer een nieuw concept: Saahm. Een exclusieve plek om samen te genieten van food & drinks, puur en lokaal en diverse activiteiten. Normaal richten zij zich voornamelijk op verrassende zakelijke bijeenkomsten en evenementen. De opgelegde maatregelen voor de evenementenbranche vanwege de uitbraak van het corona virus brachten het bedrijf ruim drie maanden geleden abrupt tot stilstand; de omzet althans. 'Niet de flexibiliteit en creativiteit want binnen een paar dagen borrelde dit nieuwe concept al op', aldus eigenaar Maurice Andringa.

Per 1 juni j.l. konden de eerste zakelijke gasten gelukkig weer worden ontvangen, zij het in beperkte grootte. Als de 1,5 meter het tijdelijke nieuwe normaal is, dan deelt InnStyle met dit nieuwe concept graag haar locatie. De ruime ligging in een prachtige waterrijke en groene omgeving biedt ruimte. Met daarnaast veel frisse lucht en ventilatie is dit een erg veilige locatie om bij elkaar te komen. Deze ruime, gevarieerde binnen-buitenruimtes zorgen voor een lichte en zomerse plek om samen te genieten. Vanaf 11 juli 2020 opent Saahm haar deuren om de particuliere gasten te laten genieten van deze bijzondere plek.

Uniek concept: een verrassende menukaart met activiteiten als tussengerecht

Deze uitdagende tijd vraagt om een ruime blik, unieke nieuwe concepten en samenwerkingen. Zo is in samenwerking met trouwe partners Samen Afspreken Aan Het Meer ontstaan, kortweg Saahm. Zij opent haar deuren voor iedereen die een leuke beleving wil met food & drinks en verrassende activiteiten. Je kan dus ook met twee personen een plek reserveren aan het water en heerlijk genieten van lokale en pure gerechten van de menukaart. En als tussendoortje kies je voor bijvoorbeeld suppen, kanoën, jeu de boules of een ronde rond de plas met een kickbike.

Staycation: privé plek op mooiste terras in midden Nederland

Bij Saahm reserveer je samen met familie, vrienden of collega’s een groepsarrangement met je eigen exclusieve plek op het terras aan het water of zelfs op het kleine privé strand. Het totaalconcept biedt een eigen plek aan het meer, live bereide gerechten en leuke activiteiten op het land en het water waar iedereen aan kan deelnemen. Zoals suppen, kanoën, boogschieten en golf afslaan over het water, beachvolleybal, jeu de boules en kickbiken rondom het meer. Het doel van de groepsarrangementen is om alle gasten optimaal te laten genieten van een culinair en actief moment aan het water.

Saahm is goed bereikbaar vanuit Amsterdam en Utrecht. Waarbij er geen druk wordt gelegd op het openbaar vervoer, want met 1.000 gratis parkeerplekken kan iedereen met eigen vervoer naar Maarssen reizen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!