Back Back Nieuws

Reliance Sightseeing uit Maleisië winnaar TTG Travel Awards 2011

14 oktober 2011
Reliance Sightseeing, de toonaangevende DMC in Maleisië, heeft dit jaar voor de 5e achtereenvolgende keer de TTG Travel Awards 2011 gewonnen voor 'the best travel agency in Malaysia'.

 

Effectiviteit en efficiëntie

De prijs wordt toegekend na het tellen van de voorkeursstemmen van lokale hoteliers, alle nationale toeristische organisaties, autoverhuur bedrijven, cruise operators en luchtvaartmaatschappijen. De criteria die voor deze prijs worden gehanteerd,zijn gebaseerd op professionalisme van het personeel, de beste ‘deal’voor de klant en het meest optimale gebruik van computer technologieën om zodoende effectiviteit en efficiëntie te creëren voor de klant.

 

Special interest reizen

In de BeNeLux wordt Reliance Sightseeing al meer dan 10 jaar vertegenwoordigd door TravelMarketing, het sales en marketingbureau in Amsterdam. Omdat Reliance Sightseeing naast tour operating ook sterk is in het ontwikkelen van special interest reizen op maat, organiseert TravelMarketing in samenwerking met deze DMC en Malasyia Airlines een studiereis voor Nederlandse en Belgische MICE organisatoren naar Maleisië onder de naam ‘The Malaysia Experience’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!