Back Back Nieuws

Rappers presenteren geïmproviseerde Nieuwjaarsconference

22 november 2014
Na het succes van uitverkochte zalen in 2014 begint Verhalen uit de Achtertuin het jaar 2015 in stijl. Aan de hand van verschillende spellen en met de nodige dosis humor blikken de rappers terug in een volledig geïmproviseerde Nieuwjaarsconference. Op 11 januari staan improvisatie, rap en comedy dan ook weer centraal in het MIDI theater als alle hoogte en dieptepunten van 2014 nog één keer de revue passeren. Onder het genot van een feestelijk drankje is een avond lachen weer gegarandeerd.

‘2014 is een erg bijzonder jaar voor ons geweest. We zijn begonnen met een try-out waar zo’n 20 mensen op afkwamen en geëindigd met een show in het MIDI theater met meer dan 250 mensen in de zaal. Met een warm gevoel blikken we in deze Nieuwjaarsconference terug en zetten we de eerste stap naar de toekomst’, vertelt Semwise.

Hilarisch kwartet
De rappers Semwise, Meester Alex, Smartnar en Walruza vormen samen het hilarische kwartet van Verhalen uit de Achtertuin. Onder leiding van presentator Joep van Gorp spelen zij verschillende spellen. Improvisatie op het scherpst van de snede zorgt ervoor dat het publiek meeleeft en pijn in de kaken krijgt van het lachen.

Bekijk hier een korte impressie:

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!