Prix Villégiature Award voor Kruisherenhotel MaastrichtPrix Villégiature Award voor Kruisherenhotel Maastricht
Back Back Nieuws

Prix Villégiature Award voor Kruisherenhotel Maastricht

15 oktober 2019

Tijdens een feestelijke ceremonie in Château de Ferrières, nabij Parijs won Kruisherenhotel Maastricht de award Grand Prix Best Charming Hotel in Europe. Het Kruisherenhotel is daarmee het enige Nederlandse hotel dat tot nu toe deze prijs gewonnen heeft. Onder toeziend oog van de Nederlandse ambassadeur in Frankrijk, Pieter de Gooijer, namen eigenaar Camille Oostwegel sr. en opvolger Camille Oostwegel jr de prijs in ontvangst.

7 keer genomineerd

Naast Kruisherenkapel Maastricht waren er nog vijf andere finalisten genomineerd. Een deskundige jury van internationale journalisten hebben de locaties van de genomineerden persoonlijk bezocht en Kruisherenhotel Maastricht als winnaar geselecteerd. In totaal werden Oostwegel Collection, Château St. Gerlach en Kruisherenhotel Maastricht 7 keer genomineerd in 6 categorieën.

Erkenning

Camille Oostwegel jr.: ‘Het is mooi om deze gerenommeerde internationale award te winnen voor ons familiebedrijf. Deze award is een erkenning voor onze teams die dag in en dag uit de hoge verwachtingen van onze gasten waarmaken.’

Prix Villégiature Awards 

De Villégiature Awards worden sinds 2003 uitgereikt aan de beste hotels in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De jury bestaat uit 22 toonaangevende journalisten met 15 verschillende nationaliteiten die de hotels persoonlijk bezoeken en beoordelen. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!