Back Back Nieuws

Première Disney's Beauty and the Beast magisch

15 december 2015
Het AFAS Circustheater Den Haag werd afgelopen zondag decor voor de feestelijke première van Disney’s Beauty and the Beast. Anouk Maas en Edwin Jonker schitterden als de prachtige Belle en het Beest. Naast hen mochten onder andere Freek Bartels, Tony Neef en Loeki Knol een daverend slotapplaus in ontvangst nemen.

Betoverend
Zowel pers als publiek is laaiend enthousiast over de grootse en ontroerend mooie musical. Het AD noemt de musical ‘Romantiek bij uitstek’. De Telegraaf geeft Disney’s Beauty and the Beast 4 sterren en omschrijft het als een ‘Beestachtig sprookje’.

Liefde overwint alles
De musical, gebaseerd op het wereldberoemde verhaal over de kracht van ware liefde en de zoektocht naar innerlijke schoonheid, is de komende maanden te bewonderen in het AFAS Circustheater. De liefde overwint in deze beauty van een musical. Geniet van de adembenemende decors, schitterende kostuums, een top cast met Nederlands beste musicalsterren en bekende muziek van meervoudig Academy Award-winner Alan Menken.

Theaterarrangementen 
Je kunt Disney’s Beauty and the Beast samen met collega’s, relaties of medewerkers beleven, Vanaf tien personen biedt Stage Entertainment Theaterarrangementen diverse groepsarrangementen in het AFAS Circustheater Den Haag.

Fotografie: Roy Beusker

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!