Back Back Nieuws

Pink Project en Hofstad Jeugdorkest halen ruim € 6.000 op voor War Child

24 juni 2016
Pink Project en het Hofstad Jeugdorkest gaven onlangs een uniek concert in het praktisch uitverkochte Haagse World Forum Theater; Met dit concert is ruim € 6.000 opgehaald voor War Child.
 
Twee werelden ontmoetten elkaar
Nooit eerder is er op deze schaal een samenwerking geweest tussen een tribute band en een volledig symfonie orkest. Met dit concert kwamen niet alleen twee werelden - klassiek en pop - samen, maar ook de oudere en jongere generatie vonden elkaar. Het concert werd een unieke ervaring met uiteraard de van Pink Floyd bekende lichteffecten en videobeelden. Zowel band, orkest als publiek waren bijzonder enthousiast over de locatie: Het Haagse World Forum Theater.
 
Niet mogelijk zonder World Forum
In het bijzijn van een afvaardiging van band en orkest, War Child en Michiel Middendorf, General Manager van het World Forum, is op 23 juni de cheque van € 6.094,60 in het World Forum Theater overhandigd aan War Child. Volgens organisatoren Eric Drabbe en Pink Project was het concert nooit mogelijk geweest zonder de geweldige ondersteuning van het World Forum.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!