Back Back Achter de schermen

Peekel: ‘Wij zijn lekker aan het genieten van deze ongelofelijke tocht’

28 juli 2010

Ik krijg deze woensdagochtend gewoon een gezellig berichtje van Erik Peekel… 'Ach wat kan mij dat schelen?', hoor ik je denken. Nou, meneer Peekel fietst op dit moment ergens in de poolcirkel! Ongelofelijk! Meneer houdt zijn blog bij, weet mij tussendoor nog even te mailen en maakt dagelijks vermakelijke videoblogs!

Erik Peekel (Aaaaha! the Actor Factory) is afgelopen zaterdag de poolcirkel in gefietst. Samen met een goede vriend vertrok hij eind mei uit Athene. Aanstaande zondag hoopt het tweetal de Noordkaap te bereiken. De laatste loodjes zullen zwaar worden voor de mannen. Het laatste stuk door Noorwegen is grillig en vol steile klimmetjes.

Erik viert dit jaar het tienjarig bestaan van zijn bedrijf. Na tien jaar op kantoor leek het hem een mooie uitdaging om tien weken de natuur in te trekken. Met de tocht zamelt Erik ook geld in voor stichting Hoogvliegers. Deze stichting biedt langdurig zieke kinderen de mogelijkheid om zelf een vliegtuigje te besturen. Erik: "Het is een mooi kleinschalig doel met veel vrijwilligers. De kinderen zijn heel trots dat ze zo'n prestatie hebben geleverd. Ze kunnen even alle narigheid vergeten. De stichting heeft heel hard een aangepast vliegtuigje nodig. Wij fietsen daarvan de propellor bij elkaar."
Dagelijks houdt het duo een videoblog bij op www.kilometervreters.com

Bekijk hier twee van zijn nieuwste videoblogs, let vooral even op de meesterlijke shots in het onderste item, vakmanschap ten top! :


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!