Back Back Nieuws

Overzichtelijk: de evenementen vakbeurzen op een rij!

05 januari 2016

Een nieuw jaar is begonnen. Alsof we weer met een blanco vel aan de slag mogen om het in 365 dagen helemaal vol gekleurd te hebben, zowel binnen als buiten de lijntjes. Dat gaat de evenementenmarkt vast weer lukken en zo zullen we aan het eind van 2016 weer terug kunnen kijken op een goed gevuld evenementenjaar. Een van de onderdelen van zo’n volle kalender is het segment ‘beurzen’. Onze branche kent daar een rijk aanbod in. Om alvast vooruit te blikken en de beurzen in de agenda’s te zetten, volgt hier een opsomming van de beurzen in het eerste kwartaal van 2016. Als event professional wil je deze dagen niet missen:

AEB: Artiesten- en Evenementenbeurs
Bijna 28 jaar geleden begonnen in het Philips Ontspannings Centrum (POC) en uitgegroeid tot een vakbeurs dat wordt gehouden in Beursgebouw Eindhoven. Een groot gedeelte van de pioniers van het eerste uur is nog steeds vertegenwoordigd en daar is de organisator trots op. Op 10 en 11 januari 2016 vindt de 28e editie van de AEB plaats. ‘De vakbeurs waar vraag en aanbod in entertainment elkaar ontmoet en zaken doet.’

[afbeelding niet meer beschikbaar]
Het laatste nieuws over AEB »
» Locatie: Beursgebouw Eindhoven
» Datum: 10 en 11 januari 2016
» Site: aeb.nl

Horecava
Vakevenement voor horeca-, catering- en grootkeuken professionals. Gedurende vier dagen kun je volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven, heel veel productnieuws en een sterk inhoudelijk programma. Daarnaast staat de beleving centraal.

[afbeelding niet meer beschikbaar]
Het laatste nieuws over Horecava »
» Locatie: Amsterdam RAI
» Data: 11 t/m 14 januari 2016
» Site: horecava.nl

CUE 2016
Tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie. De beurs biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is de vaste ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten.

Het laatste nieuws over CUE 2016 »
» Locatie: Ahoy Rotterdam
» Datum: 18 t/m 20 januari 2016
» Site: cue.nl

Best of Events International 2016 (BOE)
Met meer dan 10. 000 bezoekers, is BOE is een ontmoetingsplaats voor eventprofessionals en een must voor marketingbeslissers. Meer dan 400 exposanten staan in 2016 klaar om bezoekers te ontvangen.

[afbeelding niet meer beschikbaar]
Het laatste nieuws over BOE »
» Locatie: Westfalenhallen Dortmund Exhibition Centre
» Datum: 20 en 21 januari 2016
» Site: boe-messe.de

EvenementContact 2016
In 2009 is BrancheContact gestart met de vakbeurs EvenementContact. Een helder en transparant eendaags beursconcept gebaseerd op gelijkheid van de exposanten en waar alleen het verhaal telt en niet de grootte van een stand. Dit platform voor de live communicatiebranche is inmiddels gegroeid naar 290 exposanten en vindt dit jaar voor het eerst plaats in de RAI in Amsterdam.

[afbeelding niet meer beschikbaar]
Het laatste nieuws over EvenementContact »
» Locatie: RAI Amsterdam
» Datum: 18 februari 2016
» Site: branchecontact.nl/evenementcontact

STRTFSTVL showcase 2016
Dé plek waar (straat)artiesten, jongleurs, acrobaten en virtuoze muzikanten zich zullen presenteren aan een publiek van impresario’s, festivalprogrammeurs, eventmanagers en andere professionals.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Foto: Toon Hendriks


Het laatste nieuws over strtfstvl showcase 2016 »
» Locatie: DeFabrique
» Datum: 6 en 7 maart 2016
» Site: strtfstvl.nl

PromZ Event
De vakbeurs voor relatie- & actiemarketing. Als bezoeker van PromZ Event ben je in een paar uur helemaal op de hoogte van alle mogelijkheden om je promotionele activiteiten en relatiemarketing betaalbaar, origineel en in je eigen look & feel in te vullen.

Het laatste nieuws over Promz Event »
» Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Hal 3
» Datum: 23 en 24 maart 2016
» Site: promzevent.nl

event 16
Als ervaren event- en meetingprofessional kan je niet ontbreken op de beurs event 16. De beurs waar je vakgenoten ontmoet, kennis deelt en de plek waar je geïnspireerd wordt door het beste en nieuwste wat de evenementenbranche te bieden heeft. Dit jaar viert de organisatie haar 18e beurs event en wederom zal dat plaatsvinden in Jaarbeurs Utrecht.

[afbeelding niet meer beschikbaar]
Het laatste nieuws over event 16 »

» Locatie: Jaarbeurs Utrecht
» Datum: 23 en 24 maart 2016
» Site: event.nl

Op Events.nl vind je een overzicht van alle evenementgerelateerde beurzen in Nederland en buitenland. Mis je een beurs? Laat het ons dan even weten via info@events.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!