Back Back Achter de schermen

Onzinnig, narcistisch, licht exhibitionistisch… helemaal iets voor mij: TWITTER

27 april 2007

Ik las de laatste tijd al het een en ander over Twitter en vanochtend lag een afgescheurde pagina 29 van Misset Horeca van vorige week in mijn postvakje… de column van Ronald van den Hoff (die ik altijd lees, maar vorige week dus net heb gemist) over corporate blogs.

De laatste zinnen van Ronald: De opvolger van bloggen is er ook al. Het heet twitter, maar daarover een andere keer meer.

Dan denk ik: oké HJ aanmelden maar en kww (kieken wat wordt). Ik ben dus sinds een kwartier geleden aan het twitteren geslagen. Komtie: www.twitter.com/winkeldermaat. Easy. Twitteren is het laten weten wat je doet op dit moment in 140 karakters (lekker kort dus). Wederom geen hond die er op zit te wachten, maar ik voel alweer een nieuwe energie zich meester van me maken, wederom onzinnig, dus leuk en met een narcistisch, licht exhibitionistische inslag.

Als iemand denkt hé geinig, je kunt je op twitter.com easy en gemakkelijk inschrijven. Laat even weten of ook jij bent te volgen. Hoe laat is ‘t? Sjes, ik moet alweer twitteren! Joehoe!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!