Back Back Nieuws

Online platform Libéma levert consumenten en partners voordeel op

17 augustus 2015
Vrijetijdsconcern Libéma is gestart met een online consumentenplatform: ‘De Mooiste Tijd’. Je kunt die tijd sinds 1 augustus dus ook online beleven. Na kosteloze aanmelding profiteren bezoekers van de-mooiste-tijd.nl van veel persoonlijk voordeel en bijzondere aanbiedingen van zowel Libéma als haar partners.

Libéma beschikt over meer dan 20 locaties door heel Nederland. Het gaat dan bijvoorbeeld om vakantie- en attractieparken zoals Safaripark en Speelland Beekse Bergen, Luchtvaart-Themapark Aviodrome, Sportiom, Dierenrijk en Vakantiepark Dierenbos maar ook om beurs- en evenementenlocaties als Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, IJsselhallen Zwolle en Omnisport Apeldoorn.

Klantentrouw
Libéma ontvangt jaarlijks in totaal ruim 5,1 miljoen gasten. Om nog beter op de wensen en behoeften van deze gasten in te spelen, ze te belonen voor hun klantentrouw en hen te laten profiteren van bijzondere acties is ‘De Mooiste Tijd’ als consumentenplatform in het leven geroepen.

Korting
Door zich aan te melden krijgen consumenten toegang tot de-mooiste-tijd.nl waarop allerlei bijzondere aanbiedingen te vinden zijn. Dat varieert van korting op entreebewijzen, wellnessbehandelingen, presentjes, kopjes koffie/thee of het tweede kaartje gratis voor een attractiepark, concert, beurs of evenement.

Toegevoegde waarde
Inmiddels hebben al heel veel consumenten de weg weten te vinden naar de-mooiste-tijd.nl. Zij reageren onverdeeld enthousiast. Ook voor partners van Libéma (zoals organisatoren van beurzen) is ‘De Mooiste Tijd’ een instrument om hun evenement onder de aandacht te brengen bij een enorm bereik aan potentiële klanten. Op die manier biedt Libéma niet alleen aan haar miljoenen bezoekers, maar ook aan haar partners steeds meer toegevoegde waarde.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!