Back Back Nieuws

Océ ontvangt drie bedrijfsfietsen van Bilderberg

02 november 2012
Met de sportieve incentive actie ‘Verdien een bedrijfsfiets’ van Bilderberg Business heeft printexpert Océ uit Venlo drie bedrijfsfietsen bij elkaar gespaard. Océ is de eerst klant van Bilderberg, die naar aanleiding van de actie de handgemaakte en gepersonaliseerde bedrijfsfietsen ,één bakfiets en twee omafietsen, in ontvangst mocht nemen. De bedrijfsfietsen zullen door de medewerkers worden gebruikt om heen en weer te pendelen tussen de kantoren in Venlo, waaronder Océ ITC, en Océ Technologies.

Op de fiets voor een 'fris hoofd'
Océ maakt veelvuldig gebruik van de faciliteiten van Bilderberg Hotel De Bovenste Molen in Venlo en Bilderberg Château Holtmühle in het nabij gelegen Tegelen. Niet alleen voor vergaderingen en bijeenkomsten, maar ook voor de overnachtingen van de medewerkers die vanuit de hele wereld naar Venlo komen voor een opleiding bij het geavanceerde trainingscentrum Océ ITC. Gerard Pieterse, directeur van Océ: ‘We stimuleren onze medewerkers al jaren om de bedrijfsfiets te pakken wanneer ze naar een andere locatie moeten voor een afspraak. De afstanden tussen de kantoren zijn goed te befietsen. Bovendien ben je er met de fiets vaak sneller dan met de auto en heb je gelijk wat lichamelijke inspanning en een ‘fris hoofd’. Omdat een aantal fietsen ook echt aan vervanging toe waren, komen ze ook nog eens prima van pas. De fietsen zijn herkenbaar door de rode bedrijfskleur en aangebrachte logo’s en daardoor dus ook nog eens een leuk promotiemiddel voor Océ.’

De actie, die begin april van start is gegaan, was zo’n succes dat besloten werd de einddatum van 30 september te verlengen tot eind van dit jaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!