Back Back Nieuws

OCEANDIVA lanceert ONZEBORREL: het varende muziekcafé

22 juni 2016
ONZEBORREL, het ‘enige varende muziekcafé met live entertainment’, een idee van OCEANDIVA dat al meer dan 5 jaar een groot succes is in Amsterdam en omstreken, is op 3 juni jl. onder IDEA-members geïntroduceerd als event-concept voor de evenementenbranche. Met dit concept is OCEANDIVA toegankelijk geworden voor kleinere bedrijven, groepen en particulieren.

Ideaal bedrijfsuitje
OCEANDIVA nam de IDEA-members mee in de wereld van ONZEBORREL, waarna zij aan boord van OCEANDIVA FUTURA gingen voor het meemaken van de 23ste en wederom uitverkochte editie van het event. ONZEBORREL bestaat uit vier onderdelen: borrelen, lekker eten, varen over ’t IJ en er wordt gegarandeerd gedanst zodra de live-band begint te spelen. Zoals altijd draait het bij ONZEBORREL om plezier, ongecompliceerdheid en gezelligheid voor de ‘Vrienden van OCEANDIVA’. Of, zoals Maarten Schram van IDEA zegt: ‘Iedereen heeft het naar hun zin, jong en oud!’.

4 keer per jaar gaan de 600 tickets over de toonbank. Tickets zijn er vanaf € 17,50 p.p. en er zijn bedrijfsarrangementen. Tevens is het mogelijk een eigen ruimte te reserveren. Next stop: vrijdag 2 september, Amsterdam! Het event duurt van 18.00u tot 23.30 uur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!