Back Back Nieuws

Nu in de hoofdstad: privéchauffeur tegen taxitarief

17 juni 2016
Tot in de puntjes verzorgd naar een cocktailparty, belangrijke meeting of exclusief dineren? Dan is een luxewagen met privéchauffeur de oplossing. Voor alle Amsterdammers die in stijl willen reizen zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen, is er nu PICKMEUP. Deze nieuwe app biedt de luxe van een privéchauffeur tegen het tarief van een taxi en daar krijg je volgens de organisatie veel voor terug.

De startup werkt uitsluitend met professionele, zelfstandige chauffeurs die altijd in een Mercedes S, BMW 7 of vergelijkbare wagen rijden. Vooraf boeken is mogelijk dus je bent altijd zonder stress op pad: de chauffeur staat er gegarandeerd op het geboekte tijdstip. PICKMEUP is de in-1-klik-thuis-app voor luxepaardjes.

Aanwinst op vier wielen
Private by PICKMEUP is de nieuwste aanwinst op vier wielen en heeft alle voordelen van een taxi-app, met de betrouwbaarheid van een taxicentrale. Je ziet meteen welke chauffeurs bij jou in de buurt zijn en zodra je verzoek is geaccepteerd weet je met welke wagen je wordt opgehaald, hoe de chauffeur eruitziet en in hoeveel minuten hij voor je deur staat. Bij een boeking vooraf staan de ritkosten vast, dus geen nare verrassing op de plaats van bestemming.

Privéchauffeur in je smartphone
Dave Kuipers, de man achter PICKMEUP Amsterdam, en tevens eerste UBER-chauffeur vertelt enthousiast: 'De Amsterdamse markt heeft behoefte aan service en kwaliteit. Mensen willen best betalen voor een rit, zeker in het hogere segment, maar daar krijg je dan ook - zeker in vergelijking met een reguliere taxi - veel voor terug. Zekerheid, professionaliteit en een auto waarmee je voor kunt komen rijden, daar gaat het om.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!